Batman’da Okullar Pazartesi Gününe Hazır
Batman’da Okullar Pazartesi Gününe Hazır
İlimizde etkili olan yoğun kar yağışının ardından, okulların pazartesi günü güvenli bir şekilde eğitim-öğretime açılabilmesi için kapsamlı temizlik ve güvenlik çalışmaları gerçekleştirildi. Valiliğimizin koordinasyon ve destekleriyle yürütülen çalışmalar, titizlikle tamamlandı. Okullarımız Pazartesi itibariyle eğitim-öğretime hazır hale getirildi.
Personellerimizin yoğun mesai harcadığı çalışmalarda; anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerin bahçeleri, okul giriş-çıkışları, yaya kaldırımları ve çevre yolları temizlendi. Soğuk hava koşulları nedeniyle oluşan buzlanma ve kaygan zeminler giderilerek öğrenci, öğretmen ve velilerin güvenliği sağlandı.
Özellikle öğrencilerin ders aralarında vakit geçirdiği okul bahçeleri özenle temizlenerek daha sağlıklı ve güvenli hale getirildi. İlimizde bulunan okullarımız ve çevresinde yürütülen çalışmalarla, kar ve buzun oluşturduğu olumsuzlukların giderilmesine önemli katkı sağlandı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlimizde etkili olan yoğun kar yağışının ardından, okullarımızın pazartesi günü güvenli bir şekilde eğitim-öğretime açılabilmesi amacıyla okul önleri, giriş-çıkışlar ve bahçelerde gerekli temizlik çalışmaları Valiliğimizin koordinasyon ve destekleriyle titizlikle gerçekleştirilmiştir. Bu süreçte başta Valiliğimiz olmak üzere Belediyemize, İl Özel İdaresine, ayrıca özveriyle görev yapan okul idarecilerimize ve personelimize verdikleri kıymetli desteklerden dolayı teşekkür ediyorum”
.jpeg)
.jpeg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 02BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 03FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 04BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 05TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”
- 06TİCARET BORSASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK
- 07HABİZBİNİLİLERDEN, KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
- 08YENİ ARAÇLAR, HİZMETTE YENİ KOLAYLIK
- 09Batman Medical Point’ten 8 Mart’ta kadın sağlığı farkındalık paneli
- 10BATI YAKASI İÇİN YENİ ULAŞIM HATTI
- 11TRAFO YATIRIMLARI HIZLANIYOR
- 122026 İKİNCİ DÖNEM HİBE BAŞVURULARI AÇILDI
- 13ANKARA’DA VEFA GECESİ
- 14YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ RADAR DÖNEMİ
- 15STM’LER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ




Henüz Yorum yok