Ayngebire Şelalesi 4 mevsim cezbediyor
Batman'ın en büyük ilçesi Kozluk (Hezo) Ayngebire Piknik Alanı'nda bulunan Ayngebire Şelalesi, çeşitli bitki örtüsü, kanyonu ve 2 bin 821 rakımlı Mereto Dağı'ndan akan su kaynağıyla görenleri cezbediyor.
Doğaseverlere ve fotoğraf tutkunlarına doğal bir stüdyo imkanı sağlayan Ayngebire Şelalesi, her mevsim olduğu gibi bahar mevsiminde de ilgi görüyor.
Yaklaşık iki kilometrelik şelale yolu boyunca beliren asırlık çınarlar da ziyaretçilere ayrı bir güzellik sunuyor.
Şelalede fotoğraf çektiren bölgedeki vatandaşlar, kayda değer Ayngebire Şelalesi'nde bazı düzenlemeler yapılarak turizm potansiyelinin yükseltilmesini istiyor.
Şelalede fotoğraf çektirmeye giden Heyder Yüksel "Bölgemizin önemli doğa güzellikleri arasında yer alan Ayngebire Şelalesi'ndeyiz. Doğası adeta huzur verici. Burası birçok şehirden gelen fotoğrafçıların ve doğaseverlerin ilgi odağı oluyor. Burada gelin, damat çekimlerinin de yapıldığına ara sıra şahit oluyoruz. Buranın desteğe de ihtiyacı var aslında. Yetkili mercilerimiz burada ufak bir altyapı çalışması yapabilirler. Doğası zaten çekici ve cezbediyor. Yapılacak çalışmayla daha çok turist bölgemize çekilebilir." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATSO BAŞKANI DEMİR’DEN 10 OCAK MESAJI
- 02ÖZTÜRK’TEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
- 03BATMAN ESNAFI SANDIK BAŞINA GİDİYOR
- 04BELEDİYEDEN GÜNDE 40 BİN EKMEK DESTEĞİ
- 05“Bizim sevdamız makam değil, esnaftır”
- 06NASIROĞLU’NDAN HASTANE ZİYARETİ
- 07“GAZETECİLER TOPLUMUN GÜVENCESİ VE AYNASIDIR”
- 08KAPLAN’DAN ESNAFA SANDIK ÇAĞRISI
- 09“Gazetecilik demokrasinin teminatıdır”
- 10HAYRAT YARDIM’DAN ŞEFFAF HESAP
- 11“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 12Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 13BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 14ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 15İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ




Henüz Yorum yok