
Köy öğrencilerinin ayakları artık ıslanmayacak
Köy öğrencilerinin ayakları artık ıslanmayacak
İstanbul-Batman Kültür Evi ve Yarını Aydınlat Gençlik Platformu tarafından Sason ilçesine bağlı Derince köyündeki öğrencilere ayakkabı hediye edilerek, köy okula kütüphane yapıldı.
Sason Derince Köyü Ortaokulu’nda okuyan öğrencilere Yarını Aydınlat Platformu ve İstanbul-Batman Kültür Evi Başkanlıkları tarafından başlatılan proje kapsamında kitap, spor malzemesi ve ayakkabı hediye edildi. Hediye edilen ayakkabılar sayesinde artık ayaklarının ıslanmayacağını söyleyen Gurbet Kandemir isimli öğrenci, “Bize ayakkabı getirdiğiniz için teşekkür ederiz. Yeni ayakkabılarımızla ayaklarımız artık ıslanmayacak. Rahatlıkla eve gidip gelebileceğiz. Size çok teşekkür ediyoruz” dedi.
“UMARIZ HERKESE ÖRNEK OLUR”
Batman’daki köy okullarına ayakkabı, spor malzemesi ve kitap dağıtma amacında olduklarını söyleyen Batman Kültür Evi Başkanvekili Emin Beyaz, “Bugün Batman’dayız. Amacımız Batman’daki 6 köy okuluna ayakkabı yardımı, kütüphaneler, spor malzemeleri ve kitaplar dağıtmaktır. Sason Derince İlkokulu ve Ortaokulu’ndayız. İlk duraklarımızdan bir tanesi burası. Milli Eğitim Müdürlüğünden böyle bir talep gelinde buradaki kardeşlerimize dokunmak istedik. Onların da böyle bir ihtiyacı olduğunu öğrendik. Bugün buraya kütüphanemizi kurmaya geldik. Minik kardeşlerimize ayakkabılarını, kitaplarını teslim edeceğiz. Bize katkı sunan özellikle Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’ye de teşekkür ediyoruz. Bu çalışmayı çok anlamlı buluyorum. Tüm STK’ların da kendi memleketlerine dokunmalarını temenni ediyorum. Biz yola çıktık, umarız Türkiye’de İstanbul’da herkese örnek olur” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAB-GED’den "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı
- 02BBD BAŞKANI UYANIK “YEREL BASINA DESTEK ŞART, SANSÜR HALA SÜRÜYOR”
- 03MÜFTÜ DURMUŞ’TAN YAZ KUR’AN KURSU ZİYARETİ
- 04“ETKİSİZ YETKİLİ DEĞİL, YÜREKLERDE ETKİLİ SENDİKAYIZ”
- 05BAMED’DEN KRİTİK ÇAĞRI
- 06HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 07BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 08SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 09ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 10“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 11İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 12“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 13KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 14İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 15EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
Henüz Yorum yok