
TOPLU NİKAH ŞÖLENİ
BATMAN BELEDİYESİ'NDEN TOPLU NİKAH ŞÖLENİ
Aile müessesine verdiği öneme dikkat çeken Batman Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Batman il sınırları içinde ikamet eden genç çiftler için Toplu Nikah Şöleni hazırlıyor.
Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirdiği, çölyak hastalarına glütensiz gıda desteği, sünnet şöleni, ücretsiz ekmek, anasınıfı öğrencilerine kahvaltı, ev bakım ve onarımı, engelli bireylere tekerlekli sandalye, üniversite öğrencilerine yemek desteği gibi projelerine bir yenisini daha ekledi.
Birçok çiftin aynı anda ve aynı törenle evlendirileceği toplu nikah töreni ile yeni hayatlar kurulacak. Evlenecek çiftlere maddi ve manevi destek sağlayacak olan Batman Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel 100 çiftin toplu nikahını kıyarak 100 bin TL değerinde destek sağlayacak. Toplu nikah töreninde 100 çifte; içerisinde bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi ve fırın gibi hediyelerin olduğu 15 parçadan oluşan çeyiz paketi verecek.
Başvurular 08 – 23 Şubat tarihleri arasında, Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Yazı İşleri Müdürlüğüne saat 08.00 ile 17.00 arasında yapılacak ve 8 Mart 2024 tarihinde ise toplu nikah töreni gerçekleşecek.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
- 02BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ CİĞER’E ZİYARET
- 03SASON’UN ZİRVESİNE GİDEN YOL AÇILIYOR
- 04ÇOCUKLARIN TALEBİ ÜZERİNE PARKA OYUN ALANI KURULDU
- 05“TÜRKİYE YARDIM ULAŞTIRACAK GÜCE SAHİPTİR”
- 06İHSAN TAŞ’TAN SEKTÖRE ÇAĞRI: "BEYAZ PERDE KAPANIYOR"
- 07“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 08KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 09İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 10EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 11EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 12UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 13ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 14ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 15KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
Henüz Yorum yok