PETROL CİTY AVM YÖNETİMİ BASINLA BİRARADA
PETROL CİTY AVM GAZETECİLERLE BULUŞTU
28 Ekim Günü açılış kurdelesini keserek kapılarını Batmanlılara açan Petrol City AVM, yerel ve ulusal basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.
.jpg)
Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezi konumunda olan Petrol City AVM, Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı’nda açıldı. AVM’nin yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. AVM’de açılan KİKA Kitap Kırtasiye’de düzenlenen programda Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş, Başkan Yardımcısı Orhan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Filiz ve Avukat Selman Okçu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
.jpg)
550 MİLYON’LUK YATIRIM YAPTIK
Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş “40 iş insanı ile ortaklaşarak AVM’yi yaptık. Hamidi Ailesi de ortaklar arasına girecek. Son 1 yılda inşaat maliyetleri katlanarak arttı. Hem dövizin yükselmesi hem inşaat maliyetlerinin katlanması, maliyetleri arttırdı. Arsa değeri ile birlikte 550 milyon TL’lik bir yatırım oldu. Güneydoğu’nun en yeni ve kapsamlı projesi olara, 35.000 m2 kiralanabilir alanı ve 30’u Batman’da ilk olmak üzere toplam 102 mağaza yer alaca. Hipermarket, elektronik market, çocuk eğlence alanları, Cinemart Sinemaları ve toplamda 1.500 kişilik oturma kapasiteli yeme – içme alaları ile yaşam alanı olacak. 80 adet seçkin mağazadan oluşuyor. 3.200 m2’lik yeşil teras alanıyla, alışverişin yanında sosyalleşmeye de olanak sağlayacak” dedi.
.jpg)
“YAPILMAMIŞ ETKİNLİKLERİ YAPACAĞIZ”
AVM Pazarlama Müdürü Arzu Şavluk da “Yıl boyunca sürekli kültür sanat etkinlikleri çalışmalarımız olacak. Daha önce yapılmamış etkinlikleri yapacağız, daha önce gelmemiş yazarları ve sanatçıları Batman’a getireceğiz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, GERCÜŞ’TE VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 02BATMAN'DAN BÖLGESEL GERİLİME TEPKİ
- 03BATMAN’DA TİYATROYA YENİ SOLUK
- 04KADINLAR 8 MART ÖNCESİ COŞKUYLA BULUŞTU
- 05OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 06BELEDİYEDEN GECE TEMİZLİĞİ ATAĞI
- 07BATMAN’DA 33 FİRARİ YAKALANDI
- 08“HER DOĞRU ÇAĞRI HAYAT KURTARIR”
- 09ÇELİK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- 10MAÇ BİLETİ 1 TL!
- 11ŞEHADET AYI SERGİSİNE ANLAMLI ZİYARET
- 12RAMAZAN AKŞAMLARINDA MHP’DEN BİRLİK BULUŞMASI
- 13ENGELLİLER İÇİN HAYAT DEĞİŞTİREN MERKEZ
- 14REKTÖR DEMİR, HASANKEYF'TE MİNİKLERLE BULUŞTU
- 15FIRAT: 28 ŞUBAT UTANÇ VESİKASIDIR




1 Yorum
Faik KAYNAK
01 Kasim 2021