
YRP'DEN İKİ İSTİFA
YRP'DEN İKİ İSTİFA
31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisinden seçilen Beşiri Belediye Başkanı Alparslan Karabulut ve Balpınar Beldesi Belediye Başkanı İmaeddin Ekmiş partilerinden istifa etti.
YRP'den istifa eden Karabulut ve Ekmiş, yaptıkları ortak açıklamada, bundan sonra göreve bağımsız olarak devam edeceklerini belirttiler. İki başkanın yaptığı ortak açıklamasında, hemşehrileriyle beraber çıktıkları yolda ortak akıl ve düşüncelerle hareket ettikleri ifade edildi. Halktan gelen talep ve çağrılara öncelik gösterdiklerini ifade eden Başkanlar, ''Balpınar ve Beşiri halkına daha iyi hizmet verebilmek için halkımızla istişare edip aldığımız ortak kararla Belediye Başkanlığı görevimize bağımsız olarak devam edeceğiz. İlçemiz ve beldemizin geleceğinin konuşulması adına aldığımız bu karar, halkımızın görüşleriyle sağlanmıştır'' denildi.
''MİLLETİN VİCDANINA HAVALE EDİYORUZ''

YRP'den istifa eden Beşiri Belediye Başkanı ve Balpınar Belediye Başkanı İmaeddin Ekmiş ile ilgili açıklamada bulunan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, “Her iki Başkanı da milletin vicdanına havale ediyoruz” dedi. 31 Mart yerel seçimlerinde 63 Belediyeyi kazandıklarını ifade eden Başkan Yamaç, AK Partinin israfçı ve verimsiz politikaları nedeniyle Belediyelerin borç yükü altında bırakıldığını dile getirdi. İl Başkanı Yamaç, “AK Partiden Yeniden Refah Partisinin aldığı belediyelerin kamu kurumlarına olan borç ve yükümlülükleri olan belediyeler. AK Partide iken kendi eserleri olan bu borçlar zamana bırakılmış ve tahsil edilmemiştir. Belediyeler AK Partinin elinden çıktıktan sonra kendi eserleri olan bu borçlar yeni Belediye Başkanlarımız üzerinden ani bir baskı ve tehdit aracı olarak kullanılıp belediyelerin maaş ödeyemez, hizmet üretemez duruma düşürülmesi sağlanmıştır. Bu haksız ve adaletsiz uygulamalar bize oy veren seçmeni cezalandırma amacı taşıdığını milletimiz net bir şekilde görmektedir. Beşiri ve Balpınar'da istifa eden Başkanlar partimizin oylarıyla seçilmişlerdi'' ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 02ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 038 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 04HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 05TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 06HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 07BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 08BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 09VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 10HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 11PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 12BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 13Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 14ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 15Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
Henüz Yorum yok