TASARIM BECERİ ATÖLYELERİ ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ
TASARIM BECERİ ATÖLYELERİ ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ
Batman’da eğitim-öğretim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren ve yeni açılacak Tasarım Beceri Atölyelerine yapay zeka içeriklerinin de entegre edilmesi için yapılacak çalışmalar ve izlenecek yöntem Vali Ekrem Canalp başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı.
Batman Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, yapay zeka uygulamalarının önemi ve yeni kurulacak tasarım beceri atölyelerinin yapay zeka içerikleri ile zenginleştirilmesi konusunda yürütülecek çalışmalara ilişkin eğitimci Hasan Çankaya tarafından yapılan sunumun ardından, belirlenecek yol haritasına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
Öğrencilere; sürekli bir değişim ve dönüşümün yaşandığı dijital çağın gerekleri doğrultusunda bir eğitim ortamının hazırlanmasının önemine vurgu yapan Vali Canalp, Tasarım Beceri Atölyelerinin bu konuda örnek bir çalışma olduğunu belirterek, bu atölyelerin özelikle yapay zeka konusunda zenginleştirilmesi için yetkililer talimat verdi. Ayrıca Vali Canalp, Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi (EBAP)’ta yapay zeka uygulamalarını kullanan okullara + puan verilmesi konusunda yetkililerden çalışma yapılamasını istedi.
Toplantıya; Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, kurumların ilgili personeli ile STK temsilcileri katıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HİLAL MAHALLESİ’NDE SİLAHLI SALDIRI: 70 YAŞINDAKİ YAŞLI ADAM VURULDU!
- 02AKGEYİK VE KOZAK AİLESİNİN ANKARA'DA MUTLU GÜNÜ!
- 03MAHALLELERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 04SU KAYIPLARINA BÜYÜK DARBE
- 05İL BAŞKANI ŞAHİN “GAZZE’DEKİ İNSANİ KRİZİN HER GEÇEN GÜN DERİNLEŞİYOR”
- 06GÖKMEN BEBEK, 62 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAZANDI
- 07İL BAŞKANI ÇETİN’DEN BAŞSAVCI ARIDURU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 08Batman’da Kadın İstihdamına Güç Katacak Destek
- 09MAİLO, UYUŞTURUCUNUN KOKUSUNU ALDI
- 10GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ İLK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
- 11ORYANTİRİNG’TE BÜYÜK BAŞARI: 3 TAKIM TÜRKİYE FİNALLERİNDE
- 12STK TEMSİLCİLERİNE GÖĞÜS HASTALIKLARI EĞİTİMİ
- 13YENİ KENT MEZARLIK BAĞLANTI YOLU ASFALTLANDI
- 14TGK AKADEMİ ANKARA’DA HİZMETE AÇILDI
- 15KUZEYDOĞU ÇEVRE YOLU BATMAN TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK




Henüz Yorum yok