REAL KONAK'TAN 5 YILDIZLI HİZMET
4 yıldızlı Hotelden, 5 yıldızlı hizmet
Batman’ın 4 yıldızlı marka oteli olan Real Konak Hotel, misafirlerine 5 yıldızlı hizmet sunuyor.
5 Yıldızlı otellerin birçok hizmetine sahip olan Real Konak Hotel, Batman, bölge ve Türkiye’nin en saygın otelleri arasında yer alıyor. Sahip olduğu çevre dostu yapısı, tarihi ve Bölge kültürü mimarisiyle uyumlu tesisi şehir otelciliğin örnek yapılarından biri olarak öne çıkıyor.
“AMACACIMIZ BATMAN’A DEĞER KATMAKTIR”
‘En büyük amacımız hizmet kalitesiyle Batman’a, turizmine ve insanına değer katmaktır.’ Diyen Real konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı; “Hedefimiz Petrol kentine hizmet kalitemizle turizme hizmet etmektir. Kentimize hak ettiği değeri vermek, hedefleri büyütüp yenilikçi olmanız son derece önemlidir. Oteller sadece mekân değil, asıl olarak hizmet sunan yerlerdir. Bu nedenle Profesyonel, güler yüzlü ve kusursuz ekibimizle 5 yıldızlı hizmet veriyoruz. Odalarımız sadece konforlu ve rahat bir uyku için tasarlanmıştır. Konukların ihtiyacına göre farklı renklerde tasarlanmış oda seçeneğimiz ve özel olarak tasarlanmış yataklarımız ile sabahın ilk saatlerinden itibaren güne rahat ve konforlu bir şekilde uyanıyorsunuz. Hizmetlerimizden faydalandığınızda göreceksiniz ki; farkındalıklarımızla, hizmet kalitemizle ve beklenenden çok daha fazla özelliklerimizle biz bir otelden daha fazlasıyız.” şeklinde açıklamada bulundu.
“QR KOD UYGULAMASI İLE MİSAFİR MEMNUNİYETİMİZ ARTTI”
Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı; “Misafirlerinin dijital olarak sunulan hizmetlere ilgisi arttı. Restoranımız ve odalarımıza QR kodlar yerleştirdik. Bu kodlar sayesinde misafirlerimizin menülere ve diğer uygulamalara hızlıca ulaşım sağlıyor. Misafirlerimizin neredeyse tüm taleplerini artık mobil uygulamaları aracılığıyla iletmeyi tercih ettiklerini bu nedenle ve hizmet anlayışındaki zorunlu değişimin, turizm sektöründe hizmet verenler için, dijital dönüşümü de zorunlu hale getirdiğini vurguladı. Şu anda günlük yüzlerce misafirimiz, güvenli ve tercih edilen konforlu bir konaklama imkânı sunduğumuz için oteldeki hizmetlerimize büyük ilgi gösteriyor” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok