GÜNDEM

BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER

Şansi ve Nasıroğlu’ndan çocuklara bayram morali, hasta yakınlarına destek ziyareti

HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR

Sason’da yoğun yağışların ardından kapanan yollara ekipler anında müdahale etti. Dikbayır Köy yolu yeniden ulaşıma açıldı.

YASAM

EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ

EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ

“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Dönem Sözcüsü Hasan Argunağa, 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada su kaynaklarının ciddi tehdit altında olduğunu belirterek yetkililere acil önlem çağrısında bulundu.

POLİTİKA

EKONOMİ

ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE DEVAM EDİYOR

Yeni yılın başlamasıyla birlikte Batman’da temel tüketim ve hizmet kalemlerine art arda zamlar yapıldı. Su tarifeleri, şehir içi ulaşım, ekmek fiyatları ve kent lokantası yemekleri yeni zamlı tarifelerle uygulanmaya başlandı. Son olarak kent merkezinde ulaşımı sağlayan minibüs ücretlerine yüzde 35, kent lokantası yemeklerine ise yüzde 30 zam yapılırken, diğer kalemlerdeki zamlı tarifelerle başladı.

BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ

BESO Başkanı ve başkan adayı Mehmet Sıddık Çiftçi, indirimli araç teslim töreninde esnafla bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

RADYO YÜKSEL