
SİGARA SATAN İŞ YERLERİNE SIKI DENETİM
Vatandaşların olduğu kadar çocukların ve öğrencilerin de sağlığının korunmasında büyük çaba sarf eden Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul çevrelerindeki denetimlerini sürdürüyor.
Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul çevrelerinde bulunan internet cafe, bakkal, dükkan, oyun salonları, atari işyerleri, play station salonları ve okul önlerinde seyyar satıcılığı yapan kişileri yakın takibine aldı.
Belediye Zabıta Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği inceleme ve denetimlerde özellikle öğrencilerin açık sigara diye tabir ettikleri tütün ve tütün mamullerinin 18 yaş altı çocuklara satılmaması konusunda esnaf uyarılırken, denetlenen yerlerde hijyen durumu da gözden geçirildi.
Yarınlarımız olan çocuklarımızın sağlığını önemsediklerini her platformda dile getiren Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz da, okul çevresinde miadı dolan gıda maddeleri, satışı yasak olan tütün ve tütün mamullerine yönelik denetimlerde mevzuata uygun olmayan işyerlerine cezai müeyyidenin gerçekleştirildiğini ifade etti.
Eş Başkanlar: “Buradan uyarıyoruz! Pastane, kafeterya, simit evi, börek salonları gibi işyerlerinin hijyene daha çok dikkat etmelerini istiyoruz. Okul çevrelerinde öğrencilerin uğrak yeri olan mekanlarda Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz en ince ayrıntısına kadar incelemelerini ve denetimlerini aralıksız sürdürüyorlar. Kurallara uygun hareket etmeyen işyerleri hakkında gerekli işlemler yapılacaktır” dediler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 028 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 03HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 04TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 05HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 06BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 07BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 08VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 09HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 10PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 11BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 12Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 13ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 14Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 15BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
Henüz Yorum yok