
ÇİFTÇİ "BATMAN'I E-TİCARET ÜSSÜ YAPACAĞIM"
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mehmet Sıddık Çiftçi açıklamalarda bulundu.
27 Şubat 2022 pazar günü yapılacak olan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olan Mehmet Sıddık Çiftçi adaylık adaylık açıklamasının ardından çalışmalarına hız verdi.
.jpg)
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mehmet Sıddık Çiftçi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Çiftçi, "Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı için adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Güvenilir, adil, liyakat sahibi bir ekiple istişareyi, şeffaflığı ve hesap verebilirliği esas alarak planlı ve programlı bir hareket ile esnaf ve sanatkârlarımızın hedeflerine ulaşması için gerekli bütün imkânları sağlayacağız.
Esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını, esnafımızın menfaatlerini gözeterek gerekli mercilere iletip çözümler arayacağız. Bu kapsamda kimi projelerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Bu projeleri sıralamak gerekirse başlıcaları şunlardır;
Esnafımızın e- ticaretten azami düzeyde istifade etmesini sağlamak. Esnafımızı büyük firmaların ezici baskısından kurtarma projelerini hayata geçirmek. Hibe ve desteklerle esnafın güçlenmesini sağlayacak imkânlar oluşturmak. KOSGEB, DİKA vb. kuruluşların imkânlarından faydalanmaya yönelik danışmanlık hizmeti vermek. Ücretsiz ticari ve hukuki danışmanlık hizmetleri vermek. Esnaf çocuklarına burs imkânı oluşturmak. Esnaf ve sanatkârlarımızın kira yükünü hafifletmeye yönelik çalışmalar yapmak. Küçük esnafın verimini, gelirini ve imkânlarını kısıtlayan engelleri kaldırmak.
Esnafın bürokratik temaslarında prosedürlerden kaynaklanan zaman kaybını ortadan kaldırmak. Bu doğrultuda: Web sitesi üzerinden ücretsiz oda belge alımı hizmeti sağlamak, devlet destek hibe programlarının duyurusunu yapmak. Sosyal medya ve web sitemizden odamızla alakalı, esnafı ilgilendiren ve yapılan faaliyetler ile ilgili esnafımızı bilgilendirmek. Web sitesi üzerinden ihtiyaç duyulan ara eleman ilanlarını duyurmak.
Fuar çalışmaları ve esnafa destek sağlayacak diğer programları yapmak. Kalifiye eleman kayıt sistemi oluşturmak. Mesleki ve sosyal hayatın sağlıklı ikamesi için seminerler vermek ve etkinlikler düzenlemek. Esnaf ailelerine yönelik kişisel gelişim, eğitim seminerleri vermek. Gençlere yönelik eğitim seminerleri vermek. Kötü alışkanlıklar ile ilgili saha çalışmaları yapmak. Saha verileri doğrultusunda esnafla işbirliği içerisinde ıslah çalışmaları gerçekleştirmek. Çevre bilinci duyarlılığının oluşturulması için çalışmak.
Mesleki alanda esnaf dayanışma komisyonları oluşturmak. Kariyer planlama ve geliştirme eğitimleri vermek. Devlet hibe ve desteklerinin duyurusunu yapmak ve bu hibe ve desteklerin nasıl alınabileceği hakkında eğitim vermek.
Esnafımıza ve çalışanlarına ücretsiz mesleki eğitim programları düzenlemek. Dijital pazarlama ve satış seminerleri eğitimleri vermek. Esnafımız için ücretsiz “Satış Arttırma Yöntemleri” konulu seminerler vermek.
Hızlı ve yerinde çözüm niteliğinde eğitim programları hazırlamak."
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok