
TEKSİAD’TAN VALİ CANALP’A ZİYARET
TEKSİAD’TAN VALİ CANALP’A ZİYARET
Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Ali ÖZTÜRK ve Yönetim Kurulu Üyeleri Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Şehrimizin yatırımcılar için birçok avantajı var. İşçi sorunu yok, genç ve dinamik bir nüfusumuz var, karayolu, demiryolu ve havayolu ile ulaşımda herhangi bir sorunumuz yok. Bütün bu avantajları bir araya getirdiğimizde Batman yatırımcıların rahatlıkla iş yapabileceği bir konumda. Gerekli altyapıyı yaparsak sanayicimiz rahatlıkla yatırım yapabilir. “ diye konuştu.
Hedef 5 OSB’de 65 Bin İstihdam
Sözlerine devam eden Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Başta tekstil ihtisas OSB olmak üzere Gıda İhtisas OSB ve yeni OSB’lere ihtiyaç var. Mevcut organize sanayi bölgesinin Batman’ın ihtiyacını artık karşılamadığını vurgulayan Canalp yeni OSB’ler için en uygun yerin Batman Çayı kenarı olduğunu belirtti. Çay kenarına yapılacak OSB’ler için geri dönüşüm ve arıtma tesislerinin de yapılacağınu, bu şekilde çevreye zarar verilmeyeceğini vurguladı.
Organize Sanayi Yolu Tehlike Saçmaya Devam Ediyor
Ziyarette sektörün ve işverenlerin yaşadığı sorunları dile getiren Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Ali ÖZTÜRK özellikle kamuoyunda “ölüm yolu” olarak adlandırılan OSB yolunda sürekli kazalar olduğunu ve bir an önce önlem alınmasının tüm sanayicilerin talebi olduğunu dile getirdi. Batman Çayı kenarına yapılması planlanan OSB’ler için sektör olarak üyelerinin hala yer sıkıntısı çektiğini belirten ÖZTÜRK bu projenin bir an önce hayata geçmesi konusunda kendilerinin her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını vurguladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 02PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 03İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 04“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 05BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 06ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 07BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 08İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 09Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
- 10Batman Vakfı Ankara’da seçime gitti
- 11Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 12AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 14TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
Henüz Yorum yok