Baro’dan ‘Gizli tanık’ çıkışı
“GİZLİ TANIKLIK OPERASAYONEL APARATTIR”
Batman Barosu tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle düzenlenen basın açıklamasında gizli tanığın Batman’daki STK’lar hakkında verdiği ifadeye dikkat çekildi. Gizli tanık ile birlikte Batman Barosu’nun kumpas girişiminin yapıldığı belirtilen açıklamada, baronun güçsüzleştirilmeye çalışıldığı ileri sürüldü.
Batman Adalet Sarayı önünde bir araya gelen Batman Barosu’na kayıtlı avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasında gizli tanık ifadesinde Batman Barosu’na yönelik kullanılan iddialar ‘deli saçması’ olarak nitelendirildi.
“DELİ SAÇMASI İDDİALAR”
Basın açıklamasında, “Her sene mesleki sorunları gündeme getirdiğimiz Avukatlar Günü’nde bu sene, güçsüzleştirilmek istenen, itibar kaybı hedeflenen bir Baro’nun mesleki sorunları çözme kapasitesinin de ortadan kalkacağı bilinciyle Batman Barosu’na karşı yapılmak istenen kumpas girişimini gündeme getireceğiz. Batman 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen bir davada yer alan bir ‘Gizli Tanık İfade Tutanağı’nda müfteri sözde gizli tanık Baromuza yönelik deli saçması iddialarda bulunarak ‘kendisine verilen görevi’ yerine getirmiştir. Müfteri sözde gizli tanığın iftiralarına cevap vermeyi ise zül addediyor, kendisi hakkında iftira ve yalan tanıklık suçundan yaptığımız suç duyurusu üzerine Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüteceği soruşturma sonucunda iftiranın ortaya çıkacağına ve müfteri sözde gizli tanık hakkında kamu davası açılacağına inanıyoruz. Ancak şunu ifade etmek gerekir ki; gizli tanıklık kurumu operasyonel bir aparat gibi kullanıldığından Türkiye yargısının kanayan bir yarası haline gelmiştir” ifadeleri kullanıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR
- 02ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ
- 03Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 04Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı
- 05BASKİ’DEN ALTYAPIYA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM
- 06İŞKUR’dan Batman’da Girişimciliğe 430 Bin TL destek
- 07RAMANLI “KÜRTLERİ SDG’NİN GÜNAHLARI YÜZÜNDEN YALNIZ BIRAKACAK DEĞİLİZ”
- 08BELEDİYEDEN KAÇAK ET KESİMİNE NEŞTER
- 09Ramazan Ayı Farklı Etkinliklerle Dolu Dolu Geçecek
- 10Petrolspor Lisanslı Ürünleri Artık Online Satışta
- 11MÜDÜR ŞANVERDİ’DEN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET
- 1251 KİLOLUK ESRAR YAKALANDI
- 13BATMAN'DA ROJAVA İÇİN YÜRÜYÜŞ
- 14ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 15BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR




Henüz Yorum yok