Kur’an öğrenen çocuklara ayakkabı yardımı
MÜSİAD Batman Şubesinin gençlik yapılanması olan Genç MÜSİAD, çocukların yaz dönemlerinde camilerde Kur’an dersi almalarını teşvik etmek amacıyla geleneksel hale getirdikleri "Bu Yaz Camideyim" projesi kapsamında çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Genç (MÜSİAD) Batman Şube Başkanı Alaattin İraz ve Genç MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, Binatlı köyündeki Kur'an kursunda eğitimlerini tamamlayan çocukları ziyaret ederek, ayakkabı ve çeşitli hediyeler verdi.
MÜSİAD üyeleri, Kur’an-ı Kerim öğrenen çocuklara ayakkabı yardımı yaparken, eğitiminde başarı gösteren bir öğrenciye ise tablet hediye edildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Alaattin İraz, Kur’an okumayı teşvik etmek amacıyla her yıl böylesi bir program tertiplediklerini söyledi.
Bu sene yaklaşık 400 öğrenciye hediye takdim ettiklerini vurgulayan İraz, “MÜSAİD olarak ‘Bu Yaz Camideyiz’ programı kapsamında bu sene Batman merkezde ve merkeze bağlı 3 köyde Kur’an okumayı teşvik etmek amacıyla hem öğrencilerimizle bir araya geliyoruz hem de camiye özendirmek amacıyla da kendilerine bir takım hediyeler sunuyoruz. Bu sene de yaklaşık 400 öğrencimize ulaştık. Kendilerine ayakkabı ve tablet hediye ettik. Bu etkinliğimiz 5 yıldır devam ediyor. Amacımız günümüz dünyasında İslam’a olan fobinin etkisini kırmak ve Kur’an öğrenimini artırmaktır. Emeği geçen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Kendilerine ayakkabı ve tablet yardımı yapılan çocuklar da sevinçlerini dile getirdiler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01“Halk otobüs sayımızı artırıyoruz”
- 02KAPLAN’DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 03RİSKLİ YAPILARDA YIKIM VE RUHSAT SÜREÇLERİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
- 04NASIROĞLU’NDAN DUHOK’TA BÖLGESEL BARIŞ MESAJI
- 05AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET
- 06“KÜRTLERİN ONURU KORUNMALI VE TÜRKLERİN KAYGILARI GİDERİLMELİ”
- 07BELEDİYEDEN AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜK DESTEK
- 08ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ
- 09DİYARBAKIR YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI VE SİS UYARISI
- 10DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
- 11EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 12DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 13SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 14BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 15NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ




Henüz Yorum yok