Quaresma, Güneş'e sinirlenerek çalışmayı bıraktı
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma son taktik antrenmanda sinirlenip çalışmayı terketti. Bu tepkinin nedeni ise teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği bir karar.
Son taktik antrenmanında kendisine 11'de oynayanların yeleğinin verilmediğini gören Quaresma, sinirlenip çalışmayı terk etti. Ancak krize anında el koyan Güneş, Q17'nin gönlünü alıp tekrar idman sahasına getirdi.
ŞANS VERİLMEYİNCE ÇILDIRIYOR
Beşiktaşlılar için farklı bir öneme sahip Ricardo Quaresma... Topu ayağına her aldığında tribünler hop oturup hop kalkıyor... Portekizli yıldızın futbolu ne kadar heyecan veriyorsa oynamaması da bir o kadar etki yaratıyor. Isınmaya çıktığında bile tribünlerde alkış tufanı kopuyor. Bu sevgi ve beklentinin farkında olan Q17 de kendisine şans verilmemesini yediremiyor.
SİNİRLENDİ, ÇALIŞMAYI TERK ETTİ
İlk döneminde oynamadığı için zaman zaman sıkıntı yaratan Quaresma, Şenol Güneş'le de benzer bir problem yaşadı. Q17'nin, 2-0 galip gelinen Başakşehir maçı öncesinde ilk 11'de olmadığını öğrenince sorun yarattığı ortaya çıktı. Son taktik idmanda çift kale maçta 11'de oynayanların yeleğinin kendisine verilmediğini gören Quaresma, sinirlenip çalışmayı terk etti. Saha kenarına gelen Q17, bir süre kendi kendine söylendi.
ŞENOL GÜNEŞ GERİ GETİRDİ
Şenol Güneş ise yaşanan bu krize anında müdahale etti. Öğrencisinin hareketine kızmak yerine tam tersi bir yaklaşımda bulunan Güneş, hemen saha kenarına Q17'nin yanına gitti. Quaresma ile bir süre konuşan ve gönlünü alan başarılı hoca, öğrencisini daha sonra idman sahasına getirdi. Kriz, anında tatlıya bağlanırken Portekizli, hocasından özür dileyip antrenmanı tamamladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 02BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 03Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 04HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 05"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 06KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 07İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 08ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 09EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 10ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 11Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki
- 12BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR
- 13ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ
- 14Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 15Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı




Henüz Yorum yok