UN ÜRETİCİLERİ
Batman’daki un üreticileri: Un var paniğe gerek yok
Un arzına yönelik yazılı bir açıklama yapan Batman’daki un üreticileri, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin kendilerine verdiği destekler sayesinde fırıncılara destek olduklarını belirtti.
Fırıncılardan ihtiyaçları kadarıyla un almalarını isteyen üreticiler, fırıncıların fazla un stoku yapmamaları gerektiğini ifade etti. Unun olduğunu, bunun için paniğe gerek olmadığını vurgulayan üreticiler, desteklerinden ötürü Toprak Mahsulleri Ofisi’ne teşekkür etti.
Ülkenin zor bir süreçten geçtiği belirtilen açıklamada, “Batman un sanayicileri olarak artan maliyetlerden dolayı çok zor bir dönem geçiriyoruz. Buna istinaden bir araya gelip güncel son piyasa gelişmelerini konuştuk. Bu zorlu süreçte Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) bize vermiş olduğu desteklerle bizde fırıncılarımıza destek olmaya devam ediyoruz.” denildi.
Fırıncılara çağrıda bulunulan açıklamada, “Fırıncılarımızdan ihtiyaçları kadar un almalarını rica ediyoruz. Fırıncılarımız fazla stoka girmemelidir. Geçen ay olduğu gibi bu ayda TMO’ya vermiş olduğumuz taahhütte uyacağımızı bildiririz.” ifadelerine yer verildi.
Toprak Mahsulleri Ofisi’nin destekleri sayesinde un fiyatlarının artmadığına işaret edilen açıklamanın devamında şunlar kaydedildi:
“Ayrıca 2021 yılında yaşanan bölgemizdeki kuraklıktan dolayı bizlere buğday veren TMO’ya teşekkür ederiz. Eğer TMO sanayicileri desteklemeseydi şu anda un fiyatları çok yüksek yerlerde olacaktı. Bu yüzden un var, paniğe gerek yoktur diyoruz.”ifadelerini kullandılar.
Etiketler : #ÜRETİCİLERİ,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BELEDİYE OTOBÜSLERİNE ZAM
- 02EKİPLER YENİ YILA SAHADA GİRDİ
- 03BESO’DAN ALİKANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 04DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
- 05E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 2027’YE ERTELENDİ
- 06MHP BATMAN İL BAŞKANI ÇETİN’DEN YENİ YIL MESAJI
- 07BATMAN VALİLİĞİ AÇIKLADI : EĞİTİME BİR GÜN DAHA TATİL
- 08Batman´da bir kafe´de çıkan yangında kafe kullanılamaz hale geldi
- 09KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10KAR LASTİĞİ OLMAYAN ARAÇLARA TRAFİĞE ÇIKMAYIN UYARISI
- 11YENİ YILA ZAMLA BAŞLADIK : EKMEĞE ZAM
- 12ÇİFTÇİ, “2026 ESNAF YILI OLSUN''
- 13KARLA MÜCADELE EKİPLERİ TEYAKKUZDA
- 14“2026 HEDEFİMİZ; GÜÇLÜ BATMAN, GÜÇLÜ TÜRKİYE”
- 15FAHİŞ FİYAT DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok