Rize ilini gezip, görüp, gönüllerince eğlenecekler
Toplam 6 ilde gerçekleştirilen Kültür ve Turizm Köprü Projesi kapsamında Batman'da yapılan toplantıya Vali Ahmet DENİZ, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, RİZEM Derneği Başkanı Ramazan AYDOĞAN, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mezopotamya otelde yapılan kültür ve turizm toplantısında iller arası kardeşlik köprüsünün güçlendirilip tanıtım ve gezilerin artırılmasına yönelik duygu ve düşünceler dile getirildi.
Toplantının ardından Vali Ahmet DENİZ, RİZEM Derneği Başkanı Ramazan AYDOĞAN’a Batman Kültür Envanterini içeren kitap hediye etti.
RİZEM Dernek Başkanı AYDOĞAN ise Vali Deniz ve Başkan Vekili AKSOY’a Rize Çayı hediye etti.
Türkiye’de en çok Rize Çayının tüketildiği ilin Batman olduğunu hatırlatan RİZEM Dernek Başkanı AYDOĞAN, Batmanlıların Rize çayına büyük ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yapılan yeni yatırım ve çalışmalarla iller arası mesafenin (Ovit Dağı Tünelinin sonlanmasıyla Karadeniz ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi) 5-6 saate ineceğini hatırlatan RİZEM Derneği Başkanı AYDOĞAN, ulaşımın kolaylaşması sayesinde farklı illeri gezip tanımanın güzellikleri keşfetmenin çok kolay olduğunu belirtti.
Bu tür projeler ile hem iller arası hem gönüller arası köprüleri güçlendirmenin gerekliliğine inandığını belirten Vali Ahmet DENİZ, bu tür projeler ile Türkiye’nin birlik ve beraberlikle kenetleneceğine dikkat çekti.
Birçok bölge ev hanımının şehrin dışına bile çıkamadığına dikkat çeken Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY ise ev hanımlarına yönelik yaptıkları projelerinin devam ettiğini bunun ilk etabının Şanlıurfa, Gaziantep ve Konya illerine yapıldığını, projelerine Karadeniz illerini kapsayacak çalışmalarının bulunduğunu söyledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 02KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 03BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
- 04BAĞ VE ANTEPFISTIĞI ÜRETİCİLERİNE ERKEN UYARI DESTEĞİ
- 05HÜSEYİN ŞANSİ, UZUNGÖL’DE BATMANLI İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ
- 06“TERÖRSÜZ TÜRKİYE, MİLLETİN ORTAK GELECEĞİNİN ANAHTARIDIR”
- 07Batman Asenalar Kadın Futbol Kulübü, 2. Lig’e Yükseldi!
- 08Batman’da İtfaiye Müdahale Etti, Endişe Sevinç Oldu
- 09YILIN İLK YARISINDA 152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI VERİLDİ
- 10HASANKEYF KAYMAKAMI BÖYÜK GÖREVİNE BAŞLADI
- 11“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 12“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 13617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 14“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 15HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI




Henüz Yorum yok