BBK'DAN KÖROĞLU'NA ZİYARET
BBK'DAN KÖROĞLU'NA ZİYARET
Batman Basın Konseyi Deneği Yönetimi, Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'a nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi bir havada geçen ziyarette kentin sorunları ve gündemi konuşuldu.
Batman Basın Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri il yöneticilerini ziyaret etmeye devam ediyor. Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'a ziyaretlerini gerçekleştiren Batman Basın Konseyi (BBK) Genel Başkanı Nedim Arslan, Başkan Yardımcıları Mustafa Seven, Vedat Aker, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Ezgin, Orhan Turan ve Veysi Arslan, Emniyet Müdürü Kıraç tarafından karşılandı. Ziyarette kentin sorunları ve Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmaları konuşuldu.
“UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK”
Ziyarette Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, uyuşturucu kullanımı ve satışında yüzde 50 oranında düşüş yaşandığını belirtti. Batman'a atandığı günden bu yana uyuşturucu ile ilgili etkin mücadele verdiğini ifade eden Kıraç, '' Kente atandığım ilk dönemlerde uyuşturucu kullanımının oldukça yüksek olduğunu gözlemledik. Çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine karşı etkin bir şekilde mücadele ettik. Çok şükür geldiğimiz noktada hem uyuşturucu kullanımında, hem de satışında yarı yarıya bir düşüş yaşandı. Bu sürede ihbarlarda bile aynı oranda azalma oldu. Sahada canla, başla çalışan ekiplerimizle kente uyuşturucuya geçit vermeyeceğiz'' dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 02İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 03BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 04Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”
- 05SERDAR TUNCER BATMAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU
- 06TRAFİK KONTROL MERKEZİ İNCELENDİ
- 07Milletvekilleri Nasıroğlu ve Keleş’ten İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret
- 08HAVALİMANI OCAK’TA 71 BİN YOLCUYU AĞIRLADI
- 09KAÇAK MISIR EKİMİ ELEKTRİK KAYIPLARINI ARTIRDI
- 10MAVİ-YEŞİL BATMAN PROJESİ’NİN 2. ETABI TANITILDI
- 11Batman Park AVM Konuta Yöneliyor
- 12KANALİZASYON BACASINI DEDEKTÖRLE TESPİT ETTİLER
- 13DSİ’DEN BARAJ TAHLİYESİ UYARISI
- 14Bir Sevda, Bir Ülkü, 57 Yıllık Sadakat
- 15BATMAN’IN GELECEĞİ KONUŞULDU




Henüz Yorum yok