
“Ölüm yolunda can güvenliği tehdit altında”
Milletvekili Oduncu “Ölüm yolunda can güvenliği tehdit altında”
DEM Parti) Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Batman’da yaşanan trafik kazaları nedeniyle halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak anılan Batman-Beşiri karayolundaki kazaları önlemek için söz verilen çalışmaların hala tamamlanmamış olmasına tepki gösterdi.
Temmuz ayı içerisinde yaşanan ve dört kişinin yaşamını yitirdiği kazanın ardından yetkililer tarafından 6.5 kilometrelik karayolunda refüj ve aydınlatma çalışmalarına başlandığına dair açıklamalar yapıldığını anımsatan milletvekili Oduncu, aradan geçen bunca süreye rağmen karayolunun kazalara davetiye çıkarmaya devam ettiğine dikkat çekti.
ODUNCU, KARAYOLUNDA AÇIKLAMA YAPTI…
Sık sık ölümlü trafik kazalarının yaşandığı karayolunda incelemelerde bulunan milletvekili Oduncu, yetkililerin sorumluluklarını yerine getirmemesini sert bir dille eleştirdi. Yıllardır süregelen trafik kazalarına rağmen karayolunda gerekli düzenlemelerin yapılmadığını vurgulayan Oduncu, “Defalarca uyardık, çağrılar yaptık ama ne aydınlatma direkleri dikildi ne de yaya yolları oluşturuldu. Temmuz ayında yaşanan feci kazanın ardından çalışmaların başlayacağı ve bölgenin aydınlatılacağı söylenmişti. Ancak geçen bunca zamana rağmen karayolunda risklerin azaltılması ve trafik güvenliğinin sağlanması için gerekli çalışmalar tamamlanmadı. Bu ihmaller halkın can güvenliğini tehdit ediyor” diye konuştu. Milletvekili Oduncu, daha önce olduğu gibi bundan sonra da konunun takipçisi olacaklarının da altını çizdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 02KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 03İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 04EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 05EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 06UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 07ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 08ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 09KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 10GAZETECİYE SORUŞTURMA ÜZÜNTÜ VERİCİ
- 11“HİZMET KALİTESİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR”
- 12UMUT KERVANI, BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU
- 13 Eşit ve Özgür Yaşamı Destekleme Derneği kuruldu
- 14HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 15RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
Henüz Yorum yok