
Batman'da okul ve çevrelerinde denetim
Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yüzlerce okul ve çevresi, servis aracı, internet kafe, kahvehane, büfe, park ve bahçe kontrol edilip, yüzlerce şahsın sorgulandığı ve 16 iş yeri ile 6 araca işlem yapıldığı ifade edildi.
Açıklamada, ilde bulunan okul ve çevrelerinde bulunan internet cafe, büfe, kahvehane, metruk bina ile park ve bahçelerin rutin olarak kontrolünün; öğrencilerin huzurunu tesis etmek, her türlü suç ve suç oluşumundan uzak durmalarını sağlamak amacıyla yapıldığı bildirildi.
Açıklamanın devamında, “Bu kontrollere ilave olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz personeli ile birlikte Batman Valiliği Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü, Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanlarının da katılımıyla günümüze kadar yapılan denetimlerde 199 okul ve çevresi, 233 işyeri (internet cafe, büfe, kahvehane),139 servis aracı kontrol edilmiş, 685 şahsın GBT sorgusu yapılmıştır.” denildi.
Öte yandan, açıklamada, dün yapılan denetlemelerde ise 46 okul ve çevresi, 17 servis aracı, 21 internet kafe, 14 kahvehane, 14 büfe, 6 park ve bahçe kontrol edilip, 94 kişinin sorgusunun yapıldığı ve 16 iş yeriyle 6 araca ceza-i işlem uygulandığı kaydedildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 02Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 03ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 04Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 05BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
- 06“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
- 0724 Temmuz Basın Bayramı Kutlu Olsun
- 08BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 09“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 10ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 1160 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 12SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 13“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 14GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 15BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
Henüz Yorum yok