
“BEN DE VARIM”
BUGÜNE KADAR 3.185 ÖĞRENCİ “BEN DE VARIM” DEDİ
Batman Belediyesi'nin öncülük ettiği 'Ben de Varım' projesi, yerel idarelerin, eğitim kurumlarının ve diğer paydaşların işbirliğiyle, Projeden şimdiye kadar 3.185 öğrenci faydalanırken, Batman merkez ve çevre ilçelerdeki çocuklar, sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunma fırsatı yakaladı.
Kozluk İlçesi'ndeki çeşitli okullardan 450 öğrenci, ailelerinden alınan izinle düzenlenen gezi kapsamında Batman'ın farklı yerlerini ziyaret etti. Çocuklar, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir animasyon film gösterimi ve müze gezisiyle keyifli vakit geçirdi.
Ayrıca, Batman Petrolspor ve Efeler 09 takımlarının karşı karşıya geldiği futbol maçında, 'Ben de Varım' projesi kapsamında stadyuma davet edilen öğrenciler, 90 dakika boyunca tezahürat yaparak takıma destek verdi ve maçın atmosferine büyük bir coşku kattı. Bu etkinlikler, öğrencilere hem eğitim hayatlarına hem de sosyal yaşantılarına olumlu katkılar sağlayarak, kentin kültürel ve sosyal yaşamını yakından tanıma imkânı sunuyor.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'e, bu imkanları sağladığı için öğrenci ve öğretmenler tarafından teşekkür edildi. 'Ben de Varım' projesi, toplumsal katılımı ve deneme bonusu veren siteler yerel kimliği güçlendirme adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor, gençlerin ve çocukların toplumsal yaşama aktif katılımını teşvik ediyor.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 027 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 03HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 04“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 05Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 06KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 07HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 08Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 09ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 10YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 11YENİDEN REFAH'TA GENÇLİK BAYRAĞI BEYAZ’A EMANET
- 12AK PARTİ BATMAN’DA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
- 13RECEBANLILAR DERNEĞİ'NDEN SICAK MESAJ
- 14ÇİFTÇİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 15İHD, 695.eylemini yaptı
Henüz Yorum yok