
YANGINDA MAHSUR KALDILAR
Batman merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde eski bir bankanın hurda ihalesini alan Burhan Şahin ve iki arkadaşı, eski bankanın kazan dairesinde spiral ile demir kestikleri esnada yangın çıktı. Yangın esnasında kepenklerin otomatik kapanması nedeniyle mahsur kalan hurdacılar, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan özel bir banka 3 gün gönce başka bir yere taşındı. Bankadaki hurdaların ihalesini alan 3 kişi, bugün öğle saatlerinde eski bankanın kazan dairesinde hurda toplarken spiralden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu. Dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber veridi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangını kısa süre içerisinde kontrol altına alındı.
Yangın esnasında 3 hurdacı içeride mahsur kaldı. Hurdacılar vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Ambulansın da hazır bulunduğu yangında polis ekipleri tarafında da güvenlik önlemleri alındı.
Yangında mahsur kalan hurdacılardan Burhan Şahin, o anları şu şekilde anlattı: “Biz üç arkadaş daha önce taşınan bankanın hurdalarını ihale aldık. Hurdalarını topluyorduk. Kazan dairesindeydik. Demirleri spiral ile keserken kıvılcımlardan kazan dairesinde yangın çıktı. O esnada elektrikler de kesildi. Yangının çıkmasıyla eski bankadan çıkmak istedik. Ancak bankanın otomatik kepengi kapanmıştı. Vatandaşlar tarafından kepenk zorla açarak bizleri kurtardılar.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 02RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
- 03EKMEĞE YENİDEN ZAM
- 04ÇETİN ABAYAY’IN FAİLLERİ SORULDU
- 056 AYDA 14 BİNİN ÜZERİNDE EVDE SAĞLIK ZİYARETİ
- 06AYAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 07SES BATMAN ŞUBESİ'NDEN TOPLU SÖZLEŞME ÇAĞRISI
- 08Trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı
- 09BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 10AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 11BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 12BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 13TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 14Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 15KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
Henüz Yorum yok