Batman’da "Temiz Okul, Sağlıklı Okul" projesi
Sağlık Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında yapılan “Beyaz Bayrak” işbirliği protokolü kapsamında Beyaz Bayrak almayı hak eden okullara belgeleri törenle verildi.
Kültür Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen törene Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar, şube müdürü, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Batman genelinde “Beyaz Bayrak” almayı hak eden 31 okul idarecisine Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar tarafından, Beyaz Bayrak, Prinç Levha ve sertifikaları verildi.
Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Eğitimli toplum aynı zamanda sağlıklı toplumdur. Sağlık Bakanlığımızın ve Milli Eğitim Bakanlığımızın bu protokol ile; eğitim kurumlarının, temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, yaşam kalitesinin yükseltilmesi, yeterli eğitim almış nesiller yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. İlimizde bu kadar ciddi oranda okulumuzun ‘Beyaz Bayrak’ hak etmiş olması beni çok sevindirdi. 73 okulun başvurduğu Beyaz Bayrak projesi değerlendirmesi sonucu Batman Merkezde 27, Beşiri ilçesinde 3 ve Sason ilçesinde 1 okul olmak üzere toplam 31 okulumuz 'Beyaz Bayrak' almayı hak etti.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 03SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 04BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 05NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 06HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret
- 07SOSYAL MARKET’TEN 126 BİN KİŞİYE DESTEK
- 08TPAO Mükerrem Tural Voleybol Turnuvası başladı
- 09BATMAN’A DEVLET TİYATROSU KURULUYOR
- 10Milletvekili Ramanlı, "Bu mesele çatışmayla çözülmez”
- 11''BATMAN EN AZ BORÇLU OLAN BELEDİYELERDEN BİRİ''
- 12KADINLAR ŞİDDETE KARŞI BİR ARAYA GELDİ
- 13OYMATAŞ OSB’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 14İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN DİDİM TEŞKİLATINA NEZAKET ZİYARETİ
- 159 İLDE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU: 38 ŞÜPHELİ YAKALANDI




Henüz Yorum yok