‘Öğretmen Buluşmalarının’ ilk toplantısı yapıldı
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yeni eğitim öğretim yılında ‘Öğretmen Buluşmalarının’ ilk toplantısı gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşen toplantıya ‘KEP 2 Projesi’ kapsamında kız çocuklarının okula kazandırılması için ev ziyaretleri yapan öğretmenler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran; eğitime kazandırılan her kız çocuğunun geleceğe tutulan bir ışık olduğunun altını çizdi.
Kurtaran “Bakanlığımızın, özellikle 8. sınıftan sonra eğitimlerine devam etme imkânı bulamayan veya bu fırsatları ellerinden alınan kız çocuklarının, eğitim öğretime devamlarının sağlanması amacıyla başlattığı ‘Kız Çocuklarının Okullaşma Oranının Artırılması (KEP-II) Projesi’, çalışmaları kapsamında yaptığınız aile ziyaretleri, okuma imkânları ellerinden alınan o çocuklarımız için hayati önem taşımaktadır. Müdürlüğümüzün geçen yıl başlatmış olduğu ‘Öğretmen Buluşmaları Projesi’ kapsamında bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Yaptığınız ziyaretlerde ve çalışmalarda karşılaştığınız sorunlara hep birlikte çözüm bulmak ve daha iyiye nasıl ulaşabiliriz noktasında siz değerli öğretmenlerimizin fikirlerini dinlemek için bir aradayız..” dedi.
Toplantıya katılan öğretmenler gerçekleştirmiş oldukları aile ziyaretleri ile ilgili düşüncelerini, görüş ve önerilerini dile getirdiler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok