VALİ CANALP “TALEPLERİ DİNLEYİP, SÖZ VERECEĞİZ”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinlemek amacıyla ‘Yerinden İletişim, Yerinden Çözüm’ mottosuyla düzenlenen mahalle buluşmaları kapsamında Huzur Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, mahalle buluşması programı öncesi mahallede hizmet veren, Batman Belediyesi Huzur Mahallesi İtfaiye Şube Müdürlüğü ile Ahmet Kaya Halk Kütüphanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yetkililerden yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı.
Mahalledeki incelemelerinde ardından Vali Canalp, Huzur Mahallesi taziyeevinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Canalp “Devlet burada, millet burada ve şimdi hizmet zamanı. Hem belediye anlamında hem de genel kamu hizmetleri anlamında, yürütülen çalışmaların neler olduğunu paylaşacağız. Daha sonra mahalle muhtarımızdan mahallenin ihtiyaç ve taleplerini dinleyeceğiz, akabinde sorun ve talepleri olan vatandaşlarımıza söz vereceğiz” dedi.
Konuşmanın ardından Kozluk Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, mahallede yürütülen kamu hizmetleri ve Batman belediyesinin yürütmüş olduğu çalışmalara ilişkin bir sunum yaptı. Akabinde Valimiz; mahalle muhtarının ve mahalle sakinlerinin; kanalizasyon, yol, kaldırım, parke, imar, aydınlatma ve ibadethane gibi taleplerini dinledi.
Huzur Mahallesi Taziyeevinde gerçekleşen programa; Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Vali Yardımcısı/Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Kozluk Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, Beşiri Kaymakamı/Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Yılmaz, Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cafer Öz, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan ve kurum müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok