
TOPLU TAŞIMA DENETİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR
TOPLU TAŞIMA DENETİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR
Kent merkezinde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 8 kooperatife bağlı 334 minibüsün denetimini sürdüren ekiplerimiz özellikle Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Batman Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik şube ekiplerinin belirlediği noktalarda yolcu indirme bindirme yapılması için büyük çaba sarf ediyor.
Trafik aksaklığının yaşanmaması ve trafiğin sağlıklı bir şekilde akışını sağlamak için çalışan ekiplerimiz, 5 zabıta personeliyle yaptığı saha denetimlerinde minibüslerin yolcu alma ve indirme noktalarına riayet etmeleri konusunda sürekli uyarıda bulunuyor.
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, trafik kurallarına riayet edildiğinde polisiye tedbirlerin de alınmasına gerek olmadığını ifade ederek: “Her durak yerine bir personel bırakmamız mümkün değildir. Öncelikle kooperatif başkanlarımızdan ricamız şoförleri sürekli ikaz etmeleridir. Bu bir vatandaşlık görevidir. Halkımızın canını tehlikeye atabilecek yolcu indirme ve bindirme girişiminde bulunmalarının önlenmesi gerekir.
Bu gibi olumsuz durumlar daha kötü sonuçlar doğurmadan trafik akışına engel olmadan her minibüs şoförü bilinçli hareket ederse kesinlikle trafik kazaları da olmayacaktır” dediler.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 02KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 03HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 04Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 05ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 06YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 07YENİDEN REFAH'TA GENÇLİK BAYRAĞI BEYAZ’A EMANET
- 08AK PARTİ BATMAN’DA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
- 09RECEBANLILAR DERNEĞİ'NDEN SICAK MESAJ
- 10ÇİFTÇİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 11İHD, 695.eylemini yaptı
- 12Batman’da yola dökülen madeni yağ ulaşımı aksattı
- 13Gercüş’te Orman Yangınına Müdahale Ediliyor
- 14BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 15ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
Henüz Yorum yok