
“BU KÜSTAHLIK AFFEDİLEMEZ ”
“BU KÜSTAHLIK AFFEDİLEMEZ ”
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, İsveç’te, polis gözetiminde Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yapılan alçak saldırının kabul edilemez olduğunu söyledi.
‘İsveç’te İsveç Polisi nezaretinde kutsalımız ve rehberimiz Kuran-ı Kerim-e yönelik küstahça saldırıyı şiddetle kınıyorum’ diyen MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin; “İslam Dünyasının tahrik edildiği , hakir görüldüğü ve aşağılandığı ve yine başka bir provokasyonla karşı karşıyayız. İslam alemini incitecek hal ve hareketlere girerken bunuda İsveç polisi nezaretinde yapma gafletine ve ihanetine sürüklendiler.” diye konuştu.
“EN BÜYÜK TEPKİ LİDERİMİZ SAYIN BAHÇELİ VE CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN ERDOĞAN’DAN GELDİ”
MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin açıklamasına şöyle devam etti; “Özellikle Ortadoğu halklarından seçilen bu provokatörler fikir ve özgürlükten anladıkları İslam’ı ve Kutsalımız Kur-an’ı Kerim’i aşağılayacak Her türlü eylemi yapmaktır. Bu fikir özgürlüğü değildir . Dünyanın dört bir yanından bırakın ses çıkmayı yorum yapan az insan var . Yine her zamanki gibi en gür ses Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’den ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’dan çıkmıştır .
Türkiye olarak İslam dünyasının Güçlü ve gür sesi olmaya devam edeceğiz. Bu millet İslam’ın sancaktarlığını 1000 Yıldır yapmıştır ve yapmayada devam edecektir. İslamı ve mukaddesatlarımızı hedef alan saldırı ve provokasyonlar karşısında gerektiği yer de yek vücut olmuştur ve olmaya da devam edecektir.”
Etiketler : #KÜSTAHLIK,#AFFEDİLEMEZ,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 02Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 03BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 04İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 05Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 06MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 07BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 08GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 09İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 102 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
- 11Ortaklar toplantısı Polonya’da gerçekleştirildi
- 12GAZİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
- 13VALİ CANALP, PETROLSPOR TARAFTAR GRUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
- 14FESTİVAL COŞKUSU ROJİN KONSERİYLE BAŞLADI
- 15DİCLE KART ŞEFLİĞİ YOĞUN MESAİ YAPIYOR
Henüz Yorum yok