Ramanlı “Şehrimize güzellikler katacağız”
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, proje lansman programında açıkladığı projelerden ‘Sosyal Tesisler’ projesinin ayrıntılarını paylaştı.
Ramanlı, projelerini ‘Modern Projelerimiz’ başlığıyla tek tek açıklamaya devam ediyor.
Ramanlı sosyal medya hesabından, “Şehrimizin bir büyükşehir edasıyla büyümesini istiyoruz. Gençlerimiz, ailelerimiz şehrimizde vakit geçirecek güzel ve uygun fiyatlı tesislere kavuşsun istiyoruz. Modern projelerimiz ile şehrimize güzellikler katacağız.” notuyla ‘Sosyal Tesisler’ Projesi ile ilgili videolu mesaj paylaştı.
“SOSYAL TESİSLER AÇACAĞIZ”
Parklarda halkın faydalanması için sosyal tesisler açacaklarına işaret eden Ramanlı, “Yerleşimi uygun tüm büyük parklarımızda, halkımızın bütçesini sarsmayacak şekilde ailecek güzel vakit geçirebileceği ucuz ve kaliteli bir hizmet veren nezih ve güzel sosyal tesisler açacağız. Şehrimize kazandırılmış büyük ölçekli parklarımız var. İstiklal parkında bir tesis var. Atatürk parkı, Kine Em Parkı, Jiyan Parkı ve Şerzan Kurt Parkları var ama sosyal bir tesis yok. Şerzan Kurt parkında bir nikah salonu var ama ailece düşük ücretlerle gidip beraber yemek yiyebileceğimiz bir sosyal tesisimiz yok. İstanbul’u gezenler biliyor! Florya’da ne güzel bir sosyal tesis var değil mi? Dragos’da, Beykoz’da, Çamlıca tepesinde sosyal tesisler var.
Batman’da neden olmasın? Niçin parklarımız yeşil alan ve banktan ibaret olsun. Sosyal tesisi de olsun çünkü sahibinin olduğunu da herkes bilsin ve o parklar sahibinin eliyle hemşerilerine hizmet etsin istiyoruz. İnşallah sosyal tesislerimizi de mümkün olan bütün parklarda inşa edip halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok