
‘Çözüm yolları üreten ve öneren bir sendikayız’
‘Çözüm yolları üreten ve öneren bir sendikayız’
Mil-Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıkılmaz, haklının güçlü olduğu bir sendikacılığın özlendiğini ifade etti.
Yıkılmaz, “Günümüz memur sendikalarına baktığımızda üzülerek söylüyoruz ki; kuruluş amacından oldukça uzaklaşmış ve sendikacılık maalesef menfaatçilik haline getirilmiştir. Günümüz sendikacılığı artık yüksek maaş, makam arabası ve makam odası sendikacılığı haline getirilmiştir. Kendi üyelerinin ve hatta yönetimlerine yakın üyelerinin atama, nakil ve görevde yükselme gibi işlerini yapılırken, diğer üyelerin mağduriyetine göz yumulan, hak, adalet ve liyakati kendilerine yontan bir anlayış sendikacılığı yapılmaktadır. İşte bu menfi durum, bizleri bu anlayışa alternatif olarak Mil-Sen Konfederasyonu adı altında yeni bir sendika kurmaya sevk etmiştir. Memur için sendika anlayışı ile hareket edip çalışmalarını yürüten Mil-Sen ve Mil-Tarım Orman-Sen herhangi bir siyasi partinin veya yapının arka bahçesi olmayıp, devlet ile memur arasında bir köprü vazifesi görecek olan sendikalardır.
Mil-Tarım Orman-Sen, her zaman memurun ve devletin menfaatine yönelik çalışmalar ortaya koyarak, yapıcı bir dille, ilgili makamlarla sahada yaşanan sıkıntıları dile getirerek çözüm yolları üreten ve öneren bir sendikadır. Sendikamız, özlenen; ‘Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir sendikacılık’ anlayışıyla çalışmaktadır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 02Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 03ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 04Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 05BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
- 06“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
- 0724 Temmuz Basın Bayramı Kutlu Olsun
- 08BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 09“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 10ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 1160 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 12SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 13“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 14GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 15BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
Henüz Yorum yok