
Anızın önlenmesi için girişimlerde bulunduk
Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman'ın, çevre illerde yaşanan anız yangınlarına maruz kaldığını belirterek bunun önlenmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi.
Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında valilik toplantı salonunda mahalle muhtarları toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya, Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra kamu kurum yöneticileri ile merkez mahalle muhtarları katıldı.
Vali Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; ilin genel sorunlarının yanı sıra uyuşturucu ile mücadele, ilde eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve muhtarların talep ve istekleri görüşüldü.
Ülke genelinde uyuşturucu ile mücadele için İçişleri Bakanlığınca başlatılan, “Uyuma” projesine değinen Deniz, uyuşturucu ile mücadelede vatandaşların etkin bir şekilde desteklerini almak ve farkındalık oluşturmak amacıyla projenin hayata geçirildiğini belirtti. Deniz, vatandaşların sokakta gördüğü veya karşılaştığı uyuşturucu ticareti suçunu, bu uygulamayı kullanarak güvenlik birimlerine bilgi verebileceklerini ifade etti.
İlde eğitim alanında yürütülen çalışmalara değinen Deniz, temel önceliğin eğitim olduğunu ifade ederek, ilde eğitim alanında önemli projelerin gerçekleştirildiğini, yürütülen bu projeler sayesinde ilin okul öncesi okullaşma oranında Türkiye’de örnek il konumuna geldiğini vurguladı.
Batman’da devam eden kamu yatırımlarına da değinen Deniz, eğitim, sağlık ve spor alanında kentte önemli yatırımların yapıldığını söyleyerek, ilde 4 bin 500 metre kare alan üzerine yapılacak olan İl Halk Kütüphanesi binasının ihalesinin yapıldığını belirtti.
İlde ve çevre illerde yaşanan anız yangınlarına ilişkin de konuşan Deniz, son yıllarda ilde anız yangınlarıyla mücadelede önemli oranda bir bilincin oluştuğunu belirterek, son günlerde Batman’ın, çevre illerde yaşanan anız yangınlarına maruz kaldığını, bunun önlenmesi için de gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade etti.
Konuşmanın ardından Deniz, mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini dinledi
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
- 02GÜÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 03Belediye, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
- 04Afrodit İç Giyim’de Okul Hareketliliği Başladı
- 05UYUŞTURUCU SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
- 06BAT-RAY TANITILDI
- 07ARAÇ DEVRİLDİ: 2 YARALI
- 08BATMAN VAKFI KURULUŞ ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR
- 09HÜDA PAR Heyeti Kürdistan Bölgesinde temaslarda bulundu
- 10TAŞ “BU SEKTÖRDE YILDIZLAR KAZANIYOR, EMEKÇİLER SÜRÜNÜYOR”
- 11BELEDİYEDEN TEKSTİL ATIKLARINA YÖNELİK DENETİM
- 12Doğru teşhis Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde konuldu
- 13BATMAN’DA TÜTÜNLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
- 14HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
- 15HEDEF 3’TE 3!
Henüz Yorum yok