‘Çözüm yolları üreten ve öneren bir sendikayız’
‘Çözüm yolları üreten ve öneren bir sendikayız’
Mil-Tarım Orman-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıkılmaz, haklının güçlü olduğu bir sendikacılığın özlendiğini ifade etti.
Yıkılmaz, “Günümüz memur sendikalarına baktığımızda üzülerek söylüyoruz ki; kuruluş amacından oldukça uzaklaşmış ve sendikacılık maalesef menfaatçilik haline getirilmiştir. Günümüz sendikacılığı artık yüksek maaş, makam arabası ve makam odası sendikacılığı haline getirilmiştir. Kendi üyelerinin ve hatta yönetimlerine yakın üyelerinin atama, nakil ve görevde yükselme gibi işlerini yapılırken, diğer üyelerin mağduriyetine göz yumulan, hak, adalet ve liyakati kendilerine yontan bir anlayış sendikacılığı yapılmaktadır. İşte bu menfi durum, bizleri bu anlayışa alternatif olarak Mil-Sen Konfederasyonu adı altında yeni bir sendika kurmaya sevk etmiştir. Memur için sendika anlayışı ile hareket edip çalışmalarını yürüten Mil-Sen ve Mil-Tarım Orman-Sen herhangi bir siyasi partinin veya yapının arka bahçesi olmayıp, devlet ile memur arasında bir köprü vazifesi görecek olan sendikalardır.
Mil-Tarım Orman-Sen, her zaman memurun ve devletin menfaatine yönelik çalışmalar ortaya koyarak, yapıcı bir dille, ilgili makamlarla sahada yaşanan sıkıntıları dile getirerek çözüm yolları üreten ve öneren bir sendikadır. Sendikamız, özlenen; ‘Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir sendikacılık’ anlayışıyla çalışmaktadır” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok