Camiler arası bilgi yarışması elemeleri yapıldı
Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 5-13 Mayıs günleri arasında ilan edilen "Dünya Müslüman Gençlik Haftası" kapsamında etkinliklere devam ediyor.
Bu doğrultuda, Dernek tarafından 11-14 yaş aralığındaki çocukların katılımıyla 15 merkezde ve yaklaşık 120 cami arasında bilgi yarışması elemeleri yapıldı.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan elemelerde Batman İdeal Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Abdurrezzak Çelik, yarışma hakkında bilgilendirme yaptı.
Yarışmanın ardından Çelik, "Bizler, etkinliklerimize 5 Mayıs'tan itibaren başlamış bulunmaktayız. Elhamdülillah, programlarımız istediğimiz düzeyde ve güzellikte devam ediyor. 5 Mayıs'ta sabah namazıyla başlayan programlarımız, tüm güzellikleriyle devam ediyor. İstediğimiz verimi elde ediyoruz. Toplam 15 merkezde 120 cami arasında bilgi yarışması düzenledik. Bu yarışmada güzel puan çıkaran camileri, bölge finali akabinde güzel bir ödülle ödüllendireceğiz." dedi.
Programlarının 13 Mayıs akşamına kadar devam edeceğini bildiren Çelik, "Yarın yine 15 merkezde 120 cami arasında bilgi yarışması düzenleyeceğiz. Bu defa 15-19 yaş aralığı olacak. Bilgi yarışmasından sonra programımız, futbol turnuvasıyla devam edecek. Akabinde düzenleyeceğimiz ses yarışmaları olacak. Ses yarışmalarına katılanların en büyüğü 19 yaşında olacak. Gençlerimize yönelik koşu programlarımız olacak. Cumartesi saat 10.00'da yeni statta halk koşumuz olacak. Aynı günün akşamı Şerzan Kurt Parkı'nda saat 20.00'de gençlik ilahi konserimiz olacak. Gençlik konserimizde yaş sınırı yok, herkes davetlidir. Ardından programımız piknik ve ödül töreniyle sona erecek." ifadelerini kullandı.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KAPLAN’DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 02RİSKLİ YAPILARDA YIKIM VE RUHSAT SÜREÇLERİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
- 03NASIROĞLU’NDAN DUHOK’TA BÖLGESEL BARIŞ MESAJI
- 04AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET
- 05“KÜRTLERİN ONURU KORUNMALI VE TÜRKLERİN KAYGILARI GİDERİLMELİ”
- 06BELEDİYEDEN AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜK DESTEK
- 07ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ
- 08DİYARBAKIR YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI VE SİS UYARISI
- 09DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
- 10EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 11DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 12SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 13BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 14NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 15HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok