
DEVA'dan Engelliler Gününü Mesajı
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, engellilerin sorunlarını anlatmak, farkındalık oluşturmak için sadece bir gün değil, her gün çaba ortaya konulması gerektiğini ifade ederek, “Dünyada gelişmişlik düzeyini gösteren bir olgu da engellilere uygun şehirler yapmak, onlara istihdam oluşturmak ve sosyal hayata katılımlarını tam olarak sağlamaktır.
Ne yazık ki ülkemizde henüz bu konularda ciddi başarılar elde edildiğinden söz etmek mümkün değil. Özellikle engellilere uygun bir şehirleşme yapısı, hem engellilerin istihdamına katkı sağlayacak hem de sosyal hayata katılımlarına destek olacaktır. Şehirlerimizin ve tüm yapıların hızlı bir şekilde dönüşüme alınması elzemdir. Bugün kendini sağlıklı olarak nitelendiren her birey yarının bir engelli adayıdır. O nedenle, bugün elinde fırsat bulunan tüm bireylerin, engellilerin daha iyi bir hayat sürdürebilmesi için çaba ortaya koyması gerekiyor. Düşüncelerdeki engelleri ortadan kaldırmadan, diğer engelleri ortadan kaldırmak ise mümkün değil.
Her şeyden önce düşüncelerdeki engellerin olmadığı bir Türkiye hayalimiz var. Bunun için her zaman farkındalık çalışmalarımız olacak ve bir aile olma bilinciyle toplumdaki her kesimi kucaklayacağız, birlikte çalışacağız. Tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlık, sıhhat, huzur diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. (Haber Merkezi)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 02HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
- 03KAPLAN, “YÜKSEK KİRALAR ESNAFI ZORLUYOR”
- 04ÇÖLYAK HASTALARINA GLÜTENSİZ DESTEK SÜRÜYOR
- 05BÖLGENİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜSSÜ OLACAK
- 06SIFIR ATIK UYGULAMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 07BELEDİYEDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
- 08Çevrecilerden Diyarbakır Caddesi düzenleme projesine tepki
- 09HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 10Vali Canalp,
- 11HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 12TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 13Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 14Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 15Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
Henüz Yorum yok