
Hulusi Şahin’in 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı
Batman Valisi Hulusi Şahin’in 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı
Vali Hulusi Şahin, yayınladığı mesajda ; ''Tarih boyunca birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelen, tarihe yön veren, parlak zaferlere imza atan büyük Türk milleti hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını canı ve kanı pahasına korumasını bilmiştir. Milletimiz geçmişinden aldığı güçle, 105 yıl önce bugün, dünya tarihinden silinmeyecek bir büyük destan yazmıştır.
Bu destan öyle bir inanç, öyle bir ruhla yazılmıştır ki sadece donanım üstünlüğünün ve sayısal gücün, savaşı kazanmada tek başına yeterli olamayacağını dünyaya kanıtlamıştır.
Çanakkale Zaferi, necip Türk Milletinin vatanı, dini, hürriyeti, istiklali ve istikbali uğrunda neleri göze alabileceğini dünyaya göstermesi açısından büyük önem arz etmekte, dün olduğu gibi bugün de, milletimiz, ülkemiz ve geleceğimiz üzerinde plan kuranlar için hiçbir zaman unutmamaları gereken bir derstir.
Milletimizle birlikte el ele vererek, Çanakkale’de yan yana yatan kahraman şehitlerimizden aldığımız güç ve inançla ülkemize yönelik her türlü fitne ve nifak girişimlerinin yaşandığı bu günlerde millet olarak tek yürek ve tek yumruk halinde vatanımıza sahip çıkmalı, birliğimizi ve kardeşliğimizi muhafaza etmeye dört elle sarılmalıyız.
Şanlı tarihimizin övünç kaynaklarından biri olan Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümünde, Milletçe bizi bir arada tutan, güçlü kılan, bizi “biz” yapan “ Çanakkale ruhundan” başka bir şey değildir. Düşmanı dize getiren fedakârlık, sabır, azim, zafere olan inanç bizi bugünlere taşımış, yarınlara da taşıyacaktır. Ayrıca; 15 Temmuz’da yazılan kahramanlık destanı da aynı inançla Çanakkale ruhunu milletimizin yaşattığının delilidir.
Bu vesileyle Türkiye’yi daha güzel yarınlara taşıma konusundaki kararlılığımızın sonuna kadar devam edeceğini ve bu uğurda her türlü mücadeleyi vermeyi sürdüreceğimizi belirtirken 18 Mart Şehitler Günü’nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve canlarını bu topraklar için seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. '' dedi
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Petrolspor’da hedef şampiyonluk
- 02Batman’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
- 03
- 04VALİ CANALP’TAN KAÇAK YAPILAŞMAYA KARŞI SERT UYARI
- 05BAKAN MEMİŞOĞLU’NA SAĞLIK YATIRIMI ZİYARETİ
- 06SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARIKAN BATMAN’A GELİYOR
- 07YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 0851 BİN AİLEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09KEMAL TAPAN HAYATA VEDA ETTİ
- 10“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 11Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 12DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 13Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 14“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 15ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
Henüz Yorum yok