
İETT'den
İETT, İstanbul Otobüs A.Ş. bünyesinde çalışan bazı özel otobüs işletmecileri 07.03.2018 günü saat 22.30’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde eylem yaparak kontak kapatacakları yönünde basın açıklaması yaptıkları belirtilerek gerekli tedbilrerin alındığı ve ulaşımda aksam olmayacağına vurgu yapıldı.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"İstanbul Otobüs A.Ş. bünyesinde çalışan bazı özel otobüs işletmecileri 07.03.2018 günü saat 22.30’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde eylem yaparak Cuma günü kontak kapatacakları yönünde basın açıklaması yapmışlardır.
Bilindiği üzere söz konusu taşımacılar İdare tarafından düzenlenen 2 ayrı ihale sonucu 10 ve 15 yıllığına taşımacılık hizmeti vermeye hak kazanmışlardır. Taşımacılar, taşımacılık faaliyetini sözleşme ve mevzuat hükümlerine göre yerine getirmekle yükümlüdürler.
Söz konusu taşımacıların yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmadığı gibi yapılması planlanan eylem, sözleşmenin “Toplu olarak direniş yaparak taşımacılığı durdurmak, aksatmak otobüsle birlikte gösteri yapmak, kamu düzenini ve otoritesini sarsacak vb. eylemlerde bulunmak” hükmü kapsamında değerlendirilecektir.
Bununla beraber, İETT olarak toplu taşımacılık hizmetinin aksamaması için gerekli önlemler alınmış, ihtiyaç duyulan hatlara ek seferler planlanmıştır. Eylem olması halinde İstanbullular toplu ulaşımda sorun yaşamayacaktır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Batman’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
- 02
- 03VALİ CANALP’TAN KAÇAK YAPILAŞMAYA KARŞI SERT UYARI
- 04BAKAN MEMİŞOĞLU’NA SAĞLIK YATIRIMI ZİYARETİ
- 05SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARIKAN BATMAN’A GELİYOR
- 06YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 0751 BİN AİLEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08KEMAL TAPAN HAYATA VEDA ETTİ
- 09“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 10Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 11DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 12Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 13“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 14ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 15ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
Henüz Yorum yok