
ÖZDEMİR “MİLLETİN ZAFERİ”
ÖZDEMİR “MİLLETİN ZAFERİ”
Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yıldönümü dolayısıyla açıklamada bulundu. Özdemir; “15 Temmuz, milli iradenin vesayete, cesaretin ihanete, milletin hainlere karşı kazandığı büyük bir zaferin adıdır” dedi.
“MİLLETİN VİCDANINDA MAHKUM OLDULAR”
Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle açıklamada bulundu. 15 Temmuz’u unutmayacaklarını belirten Milletvekili Özdemir; “15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren hainler, Gazi Meclisimize saldırmış, yurttaşımızı şehit etmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zarar vermişlerdir. Akıl ve vicdanlarını, karanlık bir zihniyete teslim eden bu güruh, milletimizin vicdanında en ağır şekilde mahkum edilmiştir. O gece TSK ve diğer kurumlara sızan gözü dönmüş FETÖ hainleri, milletin tankını, uçağını, helikopterini ve silahını millete yönelterek kanlı darbe girişiminde bulunmuş ve 251 vatandaşımızın şehit, yüzlerce vatandaşımızın ise gazi olmasına sebep olmuştu” dedi.
“MİLLETİN CANINA KAST ETTİLER”
Özdemir, şöyle devam etti; “Hain darbe girişimi ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin de aralarında olduğu çok sayıda kamu binası alçak FETÖ üyesi darbeciler tarafından hedef alınmış, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara çıkarak iradesine sahip çıkan insanların üzerine bombalar ve mermiler yağdırılmıştır. Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki Ak Parti’yi dize getiremeyeceğini anlayan FETÖ örgütü ile yurt içi ve yurt dışındaki destekçileri alçakça planlarını uygulayarak millettin canına, malına kast etmiş ve millet iradesini gasp etme girişiminde bulunmuştur. Türkiye’nin bütün illerinde aklı selim vatandaşlar Kürt, Türk, Arap, Çerkez, Laz, Sağcı, Solcu, Alevi, Sunni demeden bu kalkışmaya tepki göstermiş ve ülke genelinde demokrasi nöbetlerine iştirak ederek iradelerinin gasp edilemeyeceğini göstermiştir. 15 Temmuz gecesi Türkiye’nin bütün illerinde cesareti ve kararlı duruşları ile hainlerin karşısında duran ve iradesine sahip çıkan halkımız bütün dünyaya gerekli mesajı vermiş ve ilham kaynağı olmuştur. Şehit edilen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum. Allah milletimize bir daha 15 Temmuz’ları yaşatmasın.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 02Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 03ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 04Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 05BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
- 06“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
- 0724 Temmuz Basın Bayramı Kutlu Olsun
- 08BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 09“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 10ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 1160 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 12SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 13“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 14GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 15BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
Henüz Yorum yok