
PTT’nin kuruluş yıldönümü kutlandı
PTT’nin kuruluş yıldönümü kutlandı
Batman’da kuruluş yıldönümünü kutlayan PTT Vali Ekrem Canalp’ı ziyaret ederken, işlem yapmakta olan 183. Sıradaki müşteriye de sürpriz yaparak ödül verdi.
İlimizde düzenlenen etkinlikler PTT Başmüdürü Kamuran KIRŞAN’ın birim müdürleriyle beraber Batman Valisi Ekrem CANALP tarafından kabul etmeleriyle başladı. Burada kurum hakkında bilgi veren Başmüdür Kamuran KIRŞAN, daha sonra Vali CANALP’a fialtelik ürünlerden oluşan ürünü takdim ettiler.Batman Petrolkent Müdürlüğünde ise günün anısına 183. Müşteriye hediye verildi. Ödül töreninde Başmüdür Kamuran KIRŞAN’la birlikte Petrolkent Merkez Müdürü Maruf ÖZÜLKÜ de hazır bulundu.
Burada basın mensuplarına konuşan Başmüdür Kamuran KIRŞAN, PTT AŞ Genel Müdürü Hakan GÜLTEN’in 183. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı açıklamasını okudu. Kırşan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında yenilikçi çözümler ile vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı geçmişte olduğu gibi bugün de sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Kırşan şunları söyledi:
“23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti olarak Osmanlı Devleti içerisinde iletişim ve haberleşmeyi sağlamak üzere kurulan PTT AŞ, günümüzde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak ülkemizin dört bir yanında, geniş hizmet ağı ile posta, kargo, lojistik, filateli ve e-ticaret gibi birçok sektörde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerini sunmayı sürdürüyor. Şirket hizmetlerine ek olarak; sportif faaliyetlere destek veriyor, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine de katkı sağlıyor.
“Dünyada büyük bir hızla yaşanan dijital değişim ve dönüşümü yakından takip ederek çalışmalarını sürdüren PTT AŞ, iki asra yaklaşan tecrübesini yenilikçi bir hizmet anlayışı ile birleştirerek, hizmet sunduğu alanlarda Türkiye Yüzyılı vizyonu ile bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla yürüyor. Sürekli kendini yenileyen PTT AŞ, yenilikçi projeler ile geçmiş ile günümüz arasında büyük bir fark ortaya koyuyor.”
183. yılını kutlayan PTT AŞ güncel olarak etkili çözümler ürettiğini kaydeden Başmüdür KIRŞAN, “Vatandaşlara en uygun çözümü sunmaya çalışırken Millî Mücadele dönemi, doğal afetler ve salgın dönemleri gibi ülkemizin yaşadığı tüm zor dönemlerde milletimizin yanında olmayı sürdürüyor” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 02Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 03GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 057 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 06HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 07“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 08Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 09KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 10HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 11Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 12ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 13YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 14YENİDEN REFAH'TA GENÇLİK BAYRAĞI BEYAZ’A EMANET
- 15AK PARTİ BATMAN’DA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
Henüz Yorum yok