“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”
AK Parti Batman İl Teşkilatı, teşkilat içi dayanışma ve kaynaşmayı artırmak amacıyla kapsamlı bir piknik programı düzenledi.
Programa; AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, MKYK Üyesi Murat Çiçek, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları ile ilçe teşkilat mensupları katıldı.
Doğayla iç içe bir ortamda gerçekleşen etkinlikte teşkilat üyeleri hem moral buldu hem de dava arkadaşlığı çerçevesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, yaptığı konuşmada teşkilat mensuplarının birlik ve dayanışma içinde hareket etmesinin önemine dikkat çekerek “Gönülden bağlı olduğumuz davamızda, teşkilatlarımızla hep omuz omuza yürüyeceğiz. Birlikte başarmaya devam edeceğiz. Bu buluşmalar sadece birer etkinlik değil; teşkilat ruhunu pekiştiren, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren önemli adımlardır. Her bir teşkilat mensubumuzun katkısı, bu büyük davanın başarısında önemli bir yer tutuyor” dedi.
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu programda yaptığı değerlendirmede, teşkilatların kararlılıkla yoluna devam ettiğini belirterek “AK Parti’nin gücü, sahadaki birlikteliğinden ve teşkilat bilincinden geliyor. Bu güzel ortam, davamıza olan bağlılığın en somut göstergesidir” ifadelerini kullandı.
Program boyunca çeşitli etkinlikler, sohbetler ve toplu fotoğraf çekimleriyle sıcak bir atmosfer oluştu. Katılımcılar organizasyondan memnuniyetlerini dile getirirken, bu tarz buluşmaların teşkilat içi bağları güçlendirdiği vurgulandı.
Birlikten kuvvet doğar, inançla yürürüz yarınlara sloganıyla tamamlanan program, teşkilat üyeleri arasında dayanışma ruhunu pekiştiren önemli bir buluşma olarak kayıtlara geçti.

.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MAİLO, UYUŞTURUCUNUN KOKUSUNU ALDI
- 02GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ İLK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
- 03ORYANTİRİNG’TE BÜYÜK BAŞARI: 3 TAKIM TÜRKİYE FİNALLERİNDE
- 04STK TEMSİLCİLERİNE GÖĞÜS HASTALIKLARI EĞİTİMİ
- 05YENİ KENT MEZARLIK BAĞLANTI YOLU ASFALTLANDI
- 06TGK AKADEMİ ANKARA’DA HİZMETE AÇILDI
- 07KUZEYDOĞU ÇEVRE YOLU BATMAN TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK
- 08PETROLSPOR, SOL BEK SUBAŞI’YLA ANLAŞTI
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 10BATSO, ŞEHRE YÖN VEREN BİR KURUM OLMALI
- 11Tımok Tavla Turnuvası Tamamlandı
- 12BATMAN BELEDİYESİ PERSONELİNE HAREKET YAŞI TESTİ
- 13KARATAŞ, GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİ AĞIRLADI
- 14MEZARLIKLARDA KURU OT TEMİZLİĞİ
- 15“TOPRAĞI YAKMAK, GELECEĞİ YAKMAKTIR”




Henüz Yorum yok