ÖZTÜZÜN’E RAKİBİ ZAMAN’DAN DESTEK
ÖZTÜZÜN’E RAKİBİ ZAMAN’DAN DESTEK
31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı olan Av. Tahir Zaman, hem rakibi hemde meslektaşı olan Av. Mehdi Öztüzün’e sahip çıktı.
‘Basına yansıyan Sayın Mehdi Öztüzün'ün Dem Partisi'nden ihracı bizde çok derin bir endişe oluşturmuştur.’ diyen Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı olan Av. Tahir Zaman sözlerini şöyle sürdürdü; “Dem Partisi'nin kendi adayına yapmış olduğu, ötekileştirici ve küçük düşürücü, hedef gösteren, antidemokratik açıklamalarını hayret ve üzüntüyle karşıladık. Dem Parti'nin kendi adayını ihraç etmesinin sebeplerini sıralarken kadın hakları ile ilgili olduğuna vurgu yapmıştır.”
“DEM PARTİ İRONİK BİR HAMLE YAPTI”
Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı olan Av. Tahir Zaman; “Bunun tamamen seçmenin vicdanını rahatlatmaya dönük ironik bir hamle olarak değerlendiriyoruz. İhracın sebebini petrol spor maçında Serkan Ramanli ve Mehdi Öztüzün’ün barışa hizmet eden tesadüfen çekilmiş bir fotoğraf karesine duyulan öfkenin dışa vurumu olduğunu değerlendiriyoruz. Büyük acılar çekmiş milletimizin barışa ve kardeşliğe duyduğu hasret ve özlemin sudan sebeplerle baskılanmasını seçmenin iradesine yapılmış post modern bir darbe olarak milletimizin zihninde iz bırakmıştır. Sürekli barış ve demokrasiden söz eden Dem Partisi'nin tavrı Batman halkının barışcı ve demokratik özleminden çok uzaktır. Bu sebeple Sayın Mehdi Öztüzün'le alakalı yapılan açıklamaları, Dem Partisi'nin hedef gösteren tutumunu yanlış bulduğumuzu kamuoyu ile paylaşıyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 02BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 03“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 04EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 05235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 06TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 07ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 08BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 09BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 10BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 11BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 13“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”
- 14Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 15VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”




Henüz Yorum yok