Vali Deniz, KADEM açılış törenine katıldı
Açılış törenine Vali Deniz’in yanı sıra eşi Olcay Deniz, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Kamu kurum yöneticileri, Sivil toplum kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, KADEM Derneği Batman Şubesi Başkanı Av. Adile Gürbüz, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz ve Vali Deniz birer konuşma yaptılar.
‘SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ‘KADEM’
Konuşmalarında kadın sorunlarının çözümü için KADEM’in adres olduğunu belirten KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. Yılmaz ve KADEM Başkan Yardımcısı Bayraktar, KADEM’in ulusal ve uluslararası arenada kendini ispatladığını, Batmanlı kadınları da bu halkanın parçası yapmak için çalışacaklarını ifade ettiler. Daha sonra konuşan Vali Deniz, KADEM’in “Kadın Hakları” konusunda yürüttüğü çalışmaların önemli olduğunu ve kadınların sosyo-kültürel hayata aktif katılımlarını sağlamada yardımcı olacağını ifade etti.
KALKINMA VE GELİŞME İÇİN KADINLAR ÖNEMLİ
Bir ülkenin kalkınması ve gelişmesinin şartlarından bir tanesinin cinsiyet ayrımı yapmadan üretken bireylerin varlığına bağlı olduğunu vurgulayan Vali Deniz, Kadınların toplumun gelişimine katkı sağlayacakları her alanda yeteneklerini daha rahat ve etkin bir şekilde kullanabilecekleri alanları sağlanmak hepimizin görevidir. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi, dünyanın ilk 10 ekonomisi içerisine girebilmesi, milletimizin her ferdinin inançla, samimiyetle çalışması ile gerçekleşecektir” dedi. Vali Deniz, konuşmasının sonunda KADEM’in 13. Şubesinin ilimizde açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından Vali Deniz törene katılan kadınlarla birlikte derneğin açılış kurdelesini keserek, derneğin Batman’a hayırlı olması dileğinde bulundu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 02KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 03BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
- 04BAĞ VE ANTEPFISTIĞI ÜRETİCİLERİNE ERKEN UYARI DESTEĞİ
- 05HÜSEYİN ŞANSİ, UZUNGÖL’DE BATMANLI İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ
- 06“TERÖRSÜZ TÜRKİYE, MİLLETİN ORTAK GELECEĞİNİN ANAHTARIDIR”
- 07Batman Asenalar Kadın Futbol Kulübü, 2. Lig’e Yükseldi!
- 08Batman’da İtfaiye Müdahale Etti, Endişe Sevinç Oldu
- 09YILIN İLK YARISINDA 152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI VERİLDİ
- 10HASANKEYF KAYMAKAMI BÖYÜK GÖREVİNE BAŞLADI
- 11“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 12“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 13617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 14“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 15HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI




Henüz Yorum yok