Yunan oyuncu Batman’ı anlattı
Yunan oyuncu Batman’ı anlattı
Batman Belediyespor Erkek Hentbol Takımının kadrosuna kattığı Yunan oyuncu Charalampos Mallios, Yunan basınına demeç vererek Batman'ın tanıtımına katkı sağladı.
Yunanistan'ın saygın hentbol basın kuruluşu olan e-handball'e Batman ve Batman Belediyespor ile ilgili düşüncelerini aktaran Yunan oyuncu Mallios, Batman Belediyespor Hentbol takımına transfer olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.
BATMAN'IN TANITIMINA KATKI SAĞLADI
Belediye Hentbol takımının Yunan milli oyuncusu Charalampos Mallios, Bursa ilini bırakarak, Türkiye'nin Güneydoğusu’nda yer alan Batman'a gelme sürecini şu cümlelerle anlattı: "Büyük bir karar aldım. Birçok Süper Lig ekibinden transfer teklifleri geldi fakat Batman Belediyespor'un hedeflerini ve düşüncelerini kendime daha yakın hissettim. Batman Belediyespor'u seçerek doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Takımın 2017 yılında kurulması ve kısa süre içerisinde Süper Lig'e yükselmiş olması, transferimde önemli bir etkendi.
‘HASANKEYF’E HAYRAN KALDIM’
En azından Belediyespor'un ligi ilk üç takım arasında bitirip Avrupa'ya gideceğinden eminim. Takımın başarılı bir yönetim kadrosu var. Baş Antrenör Secaettin Aydoğ, uluslararası tecrübeye sahip bir antrenör, kulübe transferim sürecinde benimle yakından ilgilenen ve beni ikna etmeyi başaran Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kulüp Başkanı Doç. Dr. H. Murat Şahin de çok değerli bir Kulüp Başkanı" Haber de ayrıca 'Zengin tarih' başlığı altında tarihi antik kentimiz Hasankeyf'in tarihine de yer verildi. Mallios, e-handball basın kuruluşuna yaptığı açıklamada Batman’ın tarihi antik kenti Hasankeyf'e hayran kaldığını kaydetti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 02Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 03Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 04TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 05BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 06Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 07Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret
- 08Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 09Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 10Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 11İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 12Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 13NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 14PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 15EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ




Henüz Yorum yok