
ÜNİVERSİTE ÜRETMEYE BAŞLADI
Üniversitesi de sabun üretimi tamamlandı
Batman Üniversitesi ürettiği ürünlerle kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına destek veriyor. Toplumsal faydayı da gözeterek çalışmalarına devam eden Batman Üniversitesi, kurum ve kuruluşlar ile iş birliklerine yönelik çalışmalar yürütüyor.
Batman Üniversitesi ürettiği ürünlerle kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına destek veriyor. Toplumsal faydayı da gözeterek çalışmalarına devam eden Batman Üniversitesi, kurum ve kuruluşlar ile iş birliklerine yönelik çalışmalar yürütüyor. Batman’da bulunan birçok kurum ve kuruluşun sabun ve dezenfektan ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmaların yapıldığı üniversitede, sıvı sabun üretimleri tamamlandı. Batman Üniversitesi Araştırma Laboratuvarı bünyesinde yıllık beş ton olarak üretilebilen sıvı sabunlar ile salgın sürecine destek verilmesi amaçlanıyor. Laboratuvar bünyesinde çeşitli hijyen ürünlerinin yapımına devam edilirken dezenfektan üretimleri de hızla sürdürülüyor.
Üretimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesi olarak pandemi sürecine destek vermeyi amaçladıklarını söyledi. İlk olarak sıvı sabun üretiminin yapıldığını ve dezenfektan üretimlerinin de devam ettiğini anlatan Rektör Demir, “Bilgiyi üreten merkez olarak amacımız bu bilgiyi aynı zamanda toplumsal faydaya dönüştürebilmek. Bu nedenle Araştırma laboratuvarımız bünyesinde üretimlere başladık. İlimizde bulunan kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 02Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 03Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
- 049 Ayda 13 Ton Atık Yağ Geri Dönüştürüldü
- 05Gençlik Spor Müdürlüğü 30 Kişilik Arama Kurtarma Ekibi Kuruyor
- 06Kaymakam İmrak, Pazarda Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
- 07Can Dostlarımız Güven İçinde
- 08KOZLUK DİVANI TOPLANTISI YAPILDI
- 09UMRE PARALARINI GAZZE'YE BAĞIŞLADILAR
- 10KOZLUK KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARETLERİ BAŞLADI
- 11“ÖĞRETMENSİZ, KİTAPSIZ EĞİTİM OLMAZ”
- 12Güney Çevre Yolunda kapsamlı temizlik operasyonu
- 13HÜDA PAR GENÇLİK KOLLARI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 14TARİHİ GÜZERGÂHLARDA YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 15DEVA Partisi Batman’ın ulaşım ve sağlık sorunlarını gündeme taşıdı
Henüz Yorum yok