Fen İşleri Müdürlüğünden yaz hamlesi
Belediye Fen işleri Müdürlüğünün kentin genelinde sürdürdüğü, asfalt, yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bahar aylarıyla birlikte kentte seferberlik ilan eden Batman Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri yaza da aynı çalışma temposuyla girdi.
Batman Belediyesi’nin kentin genelinde sürdürdüğü çalışmalar yaz aylarıyla birlikte katlanarak devam ediyor. Yol yapım ve ihtiyaç duyulan bölgelerde açılan yeni yollarla yaya ve araç trafik akışını rahatlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalttan, kaldırıma, kilitli parke taşı döşemeden bordür kaplamaya kadar her alanda kentin çehresini yeniliyor. Planlamada öncelik verilen bölgelerde çok sayıda ekiple eşzamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalar kentte hem yaya hem de trafik akışını rahatlatıyor. Birçok mahallede cadde ve sokakların bozulan yollarındaki eski asfalt, ekiplerce sökme makineleriyle sökülüp asfaltlanmaya hazır hale getirilirken, diğer ekipler tarafından da yol yapım, asfalt yama, kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürdürülüyor.
‘Çalışmalarımız öngördüğümüz planlamaya uygun şekilde devam ediyor’
Kent genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, ekiplerin eşzamanlı olarak kentin geneline yayıldığını belirterek, bu sene Fen İşleri Müdürlüğümüz 250 bin ton asfalt 250 bin metre kare kilit taşı döşeme hedefi ile yola koyuldu. Ekiplerimiz şu an Pazaryeri, Pınarbaşı ve Kültür Mahallelerinde asfalt onarım çalışması yaparken diğer ekiplerimiz ise Hürriyet Mahallesi, Memur-Sen Toki ve Karşıyaka Mahallesinde asfalt öncesi hazırlık çalışmaları gerçekleştiriyor. Eşzamanlı olarak Memur-Sen Toki ve Gültepe Mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Yol yapım kontrol birimimiz ise Bayındırlık Mahallesi ve Karşıyaka Mahallesinde kilit taşı döşeme çalışmalarını büyük bir özveri ile sürdürüyor. Bu çalışmaların yanı sıra Fen yol birimleri ise Gültepe Mahallesi, Çamlıtepe Mahallesi ve Memur-Sen Toki’de yol açma çalışmalarını sürdürmektedir. Önümüzdeki günlerde artarak devam edecek olan çalışmalarımız öngördüğümüz planlamaya uygun şekilde devam ediyor” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BOĞAZİÇİ TEKNOPARK’TAN BATMAN’DA İLK DEMO DAY
- 02EKREMOĞLU, ''ESNAFA YÜZ MİLYONLARCA KREDİ VERDİK''
- 03ADALET MÜCADELESİ SÜRÜYOR
- 04RAMAN-DER’DEN ANADİLDE EĞİTİM ÇAĞRISI
- 05KAR VE YAĞMUR SONRASI HASAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR
- 06Torbadan zehir çıktı!
- 07“Hasankeyf’i arkeolojik merkezlerden biri haline getirmeyi hedefliyoruz”
- 08KALDIRIMLAR GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
- 09Ramazan Öncesi Marketlere Sıkı Denetim
- 10BAKAN ERSOY RAKAMLARI AÇIKLADI
- 11 KÜTÜPHANELER HİZMETE GİRDİ
- 12SU BORCUNA AF YOK, YASAL SÜREÇ VAR
- 13İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KURUM VE ODA ZİYARETLERİ
- 14BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ RADYOLAR YALNIZLIĞINIZI PAYLAŞAN DOSTUNUZDUR
- 15HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR




Henüz Yorum yok