“YENİ FESTİVALLERLE BU COŞKUYU DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp ile birlikte hemşerilerimizin yoğun ilgi gösterdiği Kahve ve Çikolata Festival alanını ziyaret etti.
Atatürk Parkı’nda kurulan ve 75 standın yer aldığı festival alanında incelemelerde bulunan Vali Canalp’e; Kozluk Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Güngör, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile çok sayıda vatandaş eşlik etti.
Festival alanında arbane ile karşılanan Vali Canalp, ardından basın mensuplarına 5 günlük festival programı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Turizm Haftasına da içerisinde barındıran ve farklı aktivitelerin yer aldığı program için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Vali Canalp, Kahve ve Çikolata Festivalinde vatandaşların kahve ve çikolatanın farklı ürünlerini tatma imkanına kavuşacağını söyledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara yönelik aktivitelerin yer aldığı festival programında çocukları oldukça mutlu gördüklerini ifade eden Vali Canalp, festivale katılan 75 firmanın 60’ı Batman, 15 firmanın da ulusal firmalardan oluştuğunu belirtti.
Vali Canalp “Bu festivalin ruhu, coşkusu, hevesi ve mayası Batman’da tutmuştur. Yeni festivallerle bu coşkuyu devam ettireceğiz. Kahve ve çikolata festivali bugün Türkiye’nin pek çok ilinde, pek çok şehrinde yapılıyor. Amacımız bu coşku, heyecanı ve eğlenceyi kendi insanımıza tattırabilmektir” şeklinde konuştu.
İKİ GÜNDE 65 BİN ZİYARETÇİ, 50 BİN İKRAMLIK
Kahve ve Çikolata Festivali’nin ikinci gününde 65 binin üzerinde ziyaretçinin geldiği kaydedildi. 75 stantta 100 değişik kahve ürününün sergilendiği festivalde, gelen konuklara 50 binin üzerinde ikramlık dağıtıldı.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 02Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 03Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 04TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 05BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 06Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 07Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret
- 08Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 09Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 10Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 11İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 12Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 13NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 14PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 15EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ




Henüz Yorum yok