
İŞ-KUR’DAN ENGELLİLERE SEMİNER
Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 2022 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) öncesinde engellilere yönelik bilgilendirme semineri yapıldı.
Seminer, Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde görevli İş Koçları Sinan Macit ve Semire Tadik tarafından verildi. Seminerde EKPSS öncesi başvuru koşuları, sınav kapsamı, tercih ve yerleştirme usulleri hakkında detaylı bilgi verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, “İş Kulübümüz uzmanları tarafından dez avantajlı gruplar başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza bilgilendirme ve yönlendirme seminerleri verilmektedir. Bu seminerler aracılığı il iş hayatına yeni katılacak olan geçlerimize ve dezavantajlı gruplara yönelik, iş arama kanalları, mülakat teknikleri, öz geçmiş hazırlama vb. konularda grup eğitimleri verilerek sertifikasyon çalışması yürütülmektedir.
Bununla birlikte engelli, eski hükümlü şönim yararlanıcıları, madde bağımlısı olup rehabilite edilen gruplara yönelik özel çalışmalar yürütülmektedir. Bugün uzman arkadaşlarımız tarafından 2022 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) girecek olan engellilere yönelik bilgilendirme semineri düzenlenerek bu gençlerimizin daha donanımlı ve bilgi sahibi olarak sınava girmelerine olanak sağlamaya çalıştık.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 03KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 04Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 05MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0650 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 07REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 08BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 09Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 10BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 11 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 12YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 13DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 14BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 15“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
Henüz Yorum yok