NASIROĞLU "BATMAN'I ÜRETİM ÜSSÜ YAPACAĞIZ"
Milletvekili Nasıroğlu “Batman’ı üretim karargahı yapacağız”
Kenti yatırımcı dostu bir şehir haline getireceklerini belirten Batman milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “Yatırım ve yatırımcı dostu bir şehir olmanın yanında memleketimizi üretim karargahına dönüştürme gayreti içerisinde de olmalıyız” dedi.
“PROJELERE DESTEK OLALIM”
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile birlikte Batman’daki temasları kapsamında Necat Nasıroğlu Külliyesindeki Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen, ‘Biz Büyük Bir Aileyiz Buluşması’na katıldı. Programda konuşan Milletvekili Nasıroğlu, üretim dostu ve yatırımcı dostu bir şehir olmamız gerektiğini ve bu noktada kurum müdürleri, STK ve vatandaşlara da önemli görevlerin düştüğünü belirtti. Nasıroğlu, “Girişimcilerin ve işletmelerin üretim ve istihdama yönelik projelerine destek olalım. Bu noktada kurum müdürlerine, idarecilere ve vatandaşlarımıza da önemli görevler düşüyor. Bizler Batman’a gelen yatırımcıların sorunlarını çözmeliyiz. Yatırımcının ihtiyaçlarına ve taleplerine öncelik verip sorunlarının çözümü noktasında yardımcı olursak şehrin ekonomik potansiyelini daha da artırmış oluruz. Hep beraber bu kenti yatırımcı dostu bir şehir yapalım” dedi.

“GENÇLERİMİZE YATIRIM YAPARSAK NİCE AZİZ SANCARLAR ÇIKAR”
Gelecekte Batman’ın çok farklı yerlere geleceğine inandığının altını çizen Nasıroğlu, Batman’ın gelecek 30 yılı ve ilerisi için planlamalar yaptıklarını anlattı. Nasıroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Teknoloji ve yazılım ülkemizde ve dünyada vazgeçilmez bir güç haline geldi. Bundan dolayı gençlerimizi teknolojiyle, dijital ve mobil dünyayla buluşturmayı hedefliyoruz. Sadece teknolojiyi kullanan bir gençlik değil, teknolojiyi icat eden yazılım ve kodlama yapabilen bir gençlik olmalı. Biz gençlerimize yatırım yaptıkça bu ülkeden daha nice Aziz Sancarlar, çıkar. İlkokul, ortaokul ve liseden itibaren öğrencilerimizi teknoloji ve yazılım alanında yetişmeleri için adımlar atıyoruz. Bilim ve teknolojiye yön veren nesilleri yetiştirmek adına Batman’da bilim ve teknoloji sınıfları kurduk. Bu çerçevede bir de Batman’a bir Bilim Merkezi inşa ediyoruz. Teknolojiyi sadece tüketen değil, yerli ve milli eserlerle yarınlara ışık olacak nesillerin temelini hep birlikte oluşturacağız.”
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok