
Prof.Dr. ERBAKAN ANILDI
*Saadet Partisi Batman Gençlik Kolları tarafından eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 9 yıldönümü dolayısıyla "Anma ve Anlama" programı" düzenlendi.
BATMAN’DA ANMA ETKİNLİĞİ
Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Necmettin Erbakan’ı rahmetle andıklarını söyledi. “Hocamız siyaseti yönetilen olmayı değil, yöneten olmayı bir zaruret olarak kabul etmiştir’’ diyen Karaduman, şunları kaydetti: “Erbakan hocamız sadece Türkiye’de değil bütün dünya insanlığının kurtuluşu için bir takım misyonları önümüze koymuştur. Erbakan hocamızı bir çok mesele ile anlatabiliriz. Bu salonda Erbakan hocamızı taklit edenler değil, Erbakan hocamızın fikirlerini tatbik etme mücadelesi verenler var. Bu salonda Erbakan hocamızın parmağı ile bir yeri işaret ettiğinde Erbakan hocamızın parmağını değil o parmağın gösterdiği hedefe hayatını koyanlar var bu salonda. Erbakan hocamızın koyduğu idealleri ve fikirleri sadece Türkiye’de değil bütün insanlığı kurtarmanın azmi, gayreti, aşkı ve kararlılığıyla mücadele eden kardeşlerimiz var.”
FIRAT: “MİLLET, O’NU BAĞRINA BASTI”
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat ise Necmettin Erbakan için düzenlediği ‘anma etkinliğine’ katılanlara teşekkür etti. İl Başkanı Fırat: “Erbakan hocamız yaşadığı süre içerisinde yılmayan bir azmin, kırılmayan bir şevkin, bitmez tükenmez bilmeyen bir gayretin, insanı hayra düşüren bir basiretin ve engin bir ümidin adı oldu. Geçmişte bu ülkede insanların birbirine sarılmaktan çekindiği, birbirleriyle muhabbet etmekten çekindiği, insanların zulmünden geçilmediği hak ve adaleti olmadığı bir dönemde bir insan çıktı ortaya. O günden itibaren bu millet artık özüne dönmüştür. Bu büyük sese bu necip adama bu millet kucak açtı. Kardeşlerim bu yiğit adam öyle şeyler yaptı ki hem dünyada hem Türkiye’de eşi görülmemiş bir şekilde bu necip milleti aslına döndürdü. Bu necip millet o’nu bağrına bastı. Onun sesine kulak verdi” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 02İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 032 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
- 04Ortaklar toplantısı Polonya’da gerçekleştirildi
- 05GAZİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
- 06VALİ CANALP, PETROLSPOR TARAFTAR GRUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
- 07FESTİVAL COŞKUSU ROJİN KONSERİYLE BAŞLADI
- 08DİCLE KART ŞEFLİĞİ YOĞUN MESAİ YAPIYOR
- 09İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN İSTANBUL’DA ÖNEMLİ TEMASLAR
- 10Bir Kalp Bin Umut Derneği’nden 250 öğrenciye kırtasiye desteği
- 11BATMAN’DA YAPILACAK ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI
- 12ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ BAL GRUBU
- 13DEVA İL BAŞKANI YILMAZ " İSRAİL İŞGALİ BÜYÜTÜYOR
- 14Hasankeyf, su ve doğa sporları festivaline hazırlanıyor
- 15ZABITADAN GENEL KANTİN DENETİMİ
Henüz Yorum yok