AKSOY; ‘PROJELERİMİZİN 3’Ü BİTTİ, 16’SI DEVAM ETMEKTE, 1’İ İSE İHALE AŞAMASINDA’
Valilik konferans salonunda yapılan toplantıya; Vali Ahmet DENİZ, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, ilçe kaymakamları ve belediye başkanlarının yanı sıra kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.
Yatırımcı kuruluşların bir önceki döneme ait yatırım projelerinin değerlendirildiği, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı açılış konuşmasında, yatırımcı kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Yapılan çalışmaların kontrol edilmesi ve kaliteli olması gerektiğine dikkat çeken Vali DENİZ, devletin imkânlarının çarçur edilmemesi gerektiğine vurgu yaptı. Vali DENİZ, bu konuda örnek gösterdiği Batman Belediyesinin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını açıkladı.
Batman Belediyesi’nin yapmış olduğu farklı çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Vekili AKSOY ise, 2018 yılı 2. dönemine kadar 20 adet projenin maliyetinin toplamda 32 milyon TL olduğunu bunun sene sonuna kadar 21,5 milyon TL'sinin gerçekleşeceğini ifade etti.
Belediyenin yürüttüğü projelerin parasal değerinin yüzde 68, fiziki gerçekleşme oranının ise yüzde 64 olduğunu belirten Başkan Vekili AKSOY, Belediyenin 16’sı devam eden, 3’ü biten bir de ihale aşamasında olan projesinin bulunduğuna dikkat çekti.
Konuşmanın ardından yatırımcı kuruluşların temsilcileri tek tek söz alarak yürüttükleri yatırım projeleri hakkında kurula bilgi sundu. Kurul üyelerine teşekkür eden Vali DENİZ, yürütülen projelerde çalışmaların hızlandırılmasını istedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 02GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 03Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 04BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 05BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 06ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 07TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ
- 08BAŞKAN KAPLAN “ESNAFIN DEVLETE OLAN BORÇLARINA YAPILANDIRMA ŞART”
- 09BAŞKAN ŞANSİ, “BATMAN’DA AK PARTİ ÜYE SAYISI 68 BİNİ AŞTI”
- 10“FİLO İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİMATA HAZIR”
- 11ÖNLÜ “KAMUDA HUZUR ADALETSİZ ÜCRETLE SAĞLANAMAZ”
- 12Batman’da Okullar Pazartesi Gününe Hazır
- 13YEMEK MİKTARI YÜZDE 50 ARTIRILDI
- 14504 PERSONEL İLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
- 15ESNAF72.COM – BATMAN ALIŞVERİŞ PLATFORMU




Henüz Yorum yok