
MİNİK ÖĞRENCİLER 100 ÇAM FİDANI DİKTİ
Orman Haftası kapsamında yeni açılan Selahaddin Eyyubi Anaokulu bahçesinde Cumhuriyetin 100. Yılına İthafen 100 Fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
Selahaddin Eyyübi Anaokulu bahçesinde gerçekleşen orman haftası fidanı dikme törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Denetimli Serbestlik Müdürü Nuh Yılmaz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Beşir Tileği, Şube Müdürü Mehmet Şirin Temiz, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Konuşmasında okul öncesi eğitime verdikleri önemi ve bu alandaki çalışmaları anlatan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, "Eğitim sistemimizin en önemli basamaklarından biri olan okul öncesi eğitime, eğitimcilerimiz ve velilerimizle birlikte büyük önem veriyoruz.
Bu dönemde çocuklarımız, sosyal, duygusal, bilişsel ve fiziksel gelişimlerinin temellerini atarken, doğaya ve çevreye sevgi, saygı gibi değerler de kazanıyorlar. Bu nedenle, bu kritik dönemde çocuklarımızın en iyi şekilde desteklenmesi ve kaliteli bir eğitim alması bizim için büyük önem taşıyor" dedi. Yapılan konuşmanın ardından orman haftası ağaç dikme töreni Selahaddin Eyyubi Anaokulu minik öğrencileri tarafından okunan orman şarkısı ve ardından Mehmet Emin Şimşek İlkokulu öğrencilerinin pandomin gösterisi ile devam etti. Öğrencilerin gösterilerinin ardandan program Batman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman haftası etkinlikleri kapsamında temin edilen 100 çam fidanı Cumhuriyetin 100. Yılına İthafen Selahaddin Eyyubi Anaokulu bahçesinde toprağa dikilmesiyle sona erdi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kamu Yönetimine ‘Sabahın Bereketi’ damgası
- 02KÖYLERİN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
- 03BATMAN’IN TURİZM DEĞERLERİ, TUR OPERATÖRLERİNE TANITILDI
- 04MASA TENİSİNDE BATMAN RÜZGÂRI
- 05HASANKEYF’TE GENÇLİK BULUŞMASI
- 06HOBİ BAHÇELERİNE YIKIM GÜNÜ: KÖYLÜLERDEN TEPKİ VE ATEŞLİ PROTESTO
- 07YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 08BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 09Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 10GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 127 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 13HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 14“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 15Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
Henüz Yorum yok