KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNDE BAHAR DÖNEMİ
BATMAN KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNDE BAHAR DÖNEMİ
Batman Belediyesi’nin beğeniyle takip edilen kültür sanat etkinlikleri 2018 Mart Ayı programı açıklandı.
Her ay birbirinden renkli etkinliklerle Batmanlılara unutulmaz anlar yaşatan Belediyemiz’in Mart 2018 kültür sanat etkinlikleri programı, sinema, tiyatro oyunları, çocuk karnavalları müzikali, konserler ve sergilerle, 7’den 77’ye her yaş ve sosyal kesime hitap edecek şekilde hazırlandı.
Mart ayı etkinliklerinde çocuklara yine özel yer verildi. ‘Arı Maya ve Çiçek Perisi’, ‘Deniz Kızı ve Sevimli Korsanlar’ ‘Pinokyo’ gibi çocuk tiyatro oyunlarının yanı sıra ‘Bak Şu Leyleğe’ ve ‘Gamba: Macera Çetesi’ gibi animasyon film gösterimleri Mart ayı programı kapsamında çocuk izleyicilerle buluşacak.
‘Sedat Anar ile Santur Dinletisi, ‘Klasik Batı Müziği Konseri’, ‘Kadınlardan Türküler Konseri’, ‘Mehmen Emin Göktepe Anlatımlı Piyano Resitalı’ ve Dursun Ali Erzincanlı ile Recep Arslan’ın muhteşem yorumuyla ‘Üç Aylar ve Sevgiliye Yolculuk’ Tasavvuf Müziği Konseri’ ile izleyiciler keyifli zamanlar geçirecek.

Çocukların yanı sıra yetişkinlere yönelik programların da yer aldığı Belediyemiz Kültür ve sanat etkinliklerinde ‘Karma Resim Sergisi’, ‘Alişan Kapaklıkaya Söyleşisi’ ile ‘İki Bavul Dolusu’, ‘Aşk Bu Mu’ ile Ahmet yenilmez’den ‘Abdulhamit’ ve ‘Korkma’ adlı tiyatro oyunları seyircilerle buluşacak.
Vatandaşlar etkinlik detaylarını Batman Belediyesi resmi web sayfası www.batman.bel.tr adresinden takip edilebilecek. Programın duyurusunu yapan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri Toplumun tüm kesimlerinin belediyenin yaptığı etkinliklere katılımlarını beklediklerini ve etkinliklerden hiçbir ücret ödemeden faydalanabileceklerini belirtti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAR VE YAĞMUR SONRASI HASAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR
- 02Torbadan zehir çıktı!
- 03“Hasankeyf’i arkeolojik merkezlerden biri haline getirmeyi hedefliyoruz”
- 04KALDIRIMLAR GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
- 05Ramazan Öncesi Marketlere Sıkı Denetim
- 06BAKAN ERSOY RAKAMLARI AÇIKLADI
- 07 KÜTÜPHANELER HİZMETE GİRDİ
- 08SU BORCUNA AF YOK, YASAL SÜREÇ VAR
- 09İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KURUM VE ODA ZİYARETLERİ
- 10BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ RADYOLAR YALNIZLIĞINIZI PAYLAŞAN DOSTUNUZDUR
- 11HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR
- 12BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 13Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 14TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 15Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı




Henüz Yorum yok